• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

üyelik aidatı sorgulama

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Değerli Arkadaşlar,
100 üyesi olan bir yazlık sitede üyelik aidatı borcu sorgulaması yaptırmak istiyorum.İlgili cetvel ekte sunulmuştur.Yardımlarınızı rica ediyorum.(Burada açılan kutudan üye ismi seçilince tüm ödemeleri ve borçları ekrana gelmeli)
Saygılarımla...

Ekli dosyalar

Sayfa numaralarını sıraya uygun yaparsanız makro ile daha kolay yapıbilir.
Böylede olur ama Derli toplu olması açısından.

14 adet sayfayı yeni bir kitapta açın;
ocak 1 ci sayfa ; şubat 2...... En son 14 cü sayfayı üyeler olarak kaydedin ?

Sonraki yıllar içinde daha kolay olacaktır.

Son düzenleme:
Sayfa numaralarını sıraya uygun yaparsanız makro ile daha kolay yapıbilir.
Böylede olur ama Derli toplu olması açısından.

14 adet sayfayı yeni bir kitapta açın;
ocak 1 ci sayfa ; şubat 2...... En son 14 cü sayfayı üyeler olarak kaydedin ?

Sonraki yıllar içinde daha kolay olacaktır.
Değerli Arkadaşım
O dediğiniz sıralama da makro ile yapılabiliyor,biliyorsunuz.Sıraya dizme işi kolay.Ya sonrası?Sorgulama nasıl yapılacak?O konuda yardımcı olabilecekmisiniz?

sheets "ocak", şubat, mart, ugraştırıcı olucaktı. sheet.index +1 yazmak varken

Son düzenleme:
Değerli Arkadaşlar,
100 üyesi olan bir yazlık sitede üyelik aidatı borcu sorgulaması yaptırmak istiyorum.İlgili cetvel ekte sunulmuştur.Yardımlarınızı rica ediyorum.(Burada açılan kutudan üye ismi seçilince tüm ödemeleri ve borçları ekrana gelmeli)
Saygılarımla...

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Teşekkürler

Sayın Yurttaş Hocam,
Her zamanki gibi sorunu,öğreterek çözmüşsünüz..:)) Teşekkür eder,saygılar sunarım.

Sayın Yurttaş Hocam,
Her zamanki gibi sorunu,öğreterek çözmüşsünüz..:)) Teşekkür eder,saygılar sunarım.
Sayın Yurttaş Hocam,sizin verdiğiniz bilgiler ve bu siteden öğrendiklerimle derme çatmada olsa kendi sitemizin üyelik aidat proğramını yapmaya çalışıyorum.Satır sütun ve hücre yerlerini değiştirmememe rağmen-sadece üye isimleri ve sayıları değişti-sorgulama yaptıramadım.Amacım aynı zamanda öğrenmek olduğu için mota mot proğramı sormadım sizlere.Hatamın nerede olduğuna bakabilirseniz çok sevinirim.Saygılarımla...

Ekli dosyalar

Sayın Yurttaş Hocam,sizin verdiğiniz bilgiler ve bu siteden öğrendiklerimle derme çatmada olsa kendi sitemizin üyelik aidat proğramını yapmaya çalışıyorum.Satır sütun ve hücre yerlerini değiştirmememe rağmen-sadece üye isimleri ve sayıları değişti-sorgulama yaptıramadım.Amacım aynı zamanda öğrenmek olduğu için mota mot proğramı sormadım sizlere.Hatamın nerede olduğuna bakabilirseniz çok sevinirim.Saygılarımla...

.

Hata nerede? Tabii ben sorulama sayfasına bakıyorum.

Hangi isimlerde hata alınıyor, söylerseniz yardımcı olmaya çalışayım.

.

Hocam,ben öğrenme amacı ile size sorduğum soruda E8 hücresinden itibaren 10 kadar isim olan bir örnek sunmuştum.Bu çalışmamda da yine aynı E8 sütunundan itibaren 100 tane üye ismi var.Yine combo kutusu ile açılıyor.Formüllerinizi aynen uygulamama rağmen hiçbir isim için sorgulama yapmadı.acaba hem isim hem soy isim girdiğim için mi?

Hocam,ben öğrenme amacı ile size sorduğum soruda E8 hücresinden itibaren 10 kadar isim olan bir örnek sunmuştum.Bu çalışmamda da yine aynı E8 sütunundan itibaren 100 tane üye ismi var.Yine combo kutusu ile açılıyor.Formüllerinizi aynen uygulamama rağmen hiçbir isim için sorgulama yapmadı.acaba hem isim hem soy isim girdiğim için mi?

.

Ben nerede hata yapıyor diye soruyorum. Hangi ismlerde hata veriyor veya sorgulamıyor?

Ben denedim. Sorgulamadığı bir isme rastlamadım.

.

.

Ben nerede hata yapıyor diye soruyorum. Hangi ismlerde hata veriyor veya sorgulamıyor?

Ben denedim. Sorgulamadığı bir isme rastlamadım.

.
Sayın Yurttaş Hocam,
Ben tüm üyeler aidatlarını ödemiş gibi doldurmuşum cetveli.Tabii sorgulama yaptırıldığında bu durumda cetvelde bir değişiklik olmuyor.Ben de sorgulama yapmadığını sanıyordum.Haklıymışsınız.Sorgulama yapıyor.Dolu teneke ses çıkarmıyormuş meğerse..:)) Teşekkürler,saygılar.

Geri