• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ÜYELİĞİMİN DERHAL SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sunjar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sunjar

Misafir
SİTE SAHİBİ VEYA ADMİNİ HER KİMSEN ÜYELİĞİMİ DERHAL SİL KARDEŞİM.
SİZDEM YARDIM DESTEK OLMAZ KARDEŞİM. İSTEMİYORUM.
CEVAP VERECEĞİNİZE SORUYU SİLİYORSUNUZ. ANCAK BUNU YAPAIYORSUNUZ YAZIK ÇOK...

Merhaba,

Ben silinen bir mesajınızı göremedim. Konu başlığını hatırlıyor musunuz?

Bu forum hiçbir karşılık beklemeden herkese yardım etmeye çalışan insanlar tarafından yönetilen bir forum. Böyle mesajlar yazarak insanları karalamaya çalışmanız çok ayıp ve asıl size yazık...

1 Mart 2010'dan beri siteye üye olup da bu düşünceye sahip olmanız gerçekten üzücü ve şaşırtıcı. Bunca zamandır hiçbir sorununuza cevap bulamadınız mı ki "ancak silersiniz, cevap vermiyorsunuz" diye düşündünüz?

Sorduğunuz sorulara bakalım:

Bu konuda anlatımınızdan ve ekran görüntüsünden ne istediğinizi anlamadığım bir soru sormuşsunuz. Muhtemelen de onun için kimse cevap ver(e)memiş. Bunca yıllık üye olarak ekran görüntüsü yerine excel dosyası paylaşmanın önemini anlamış olmanız gerekirdi diye düşünüyorum.

Bu konuda Destek ekibinden @ÖmerBey sorununuzu çözmüş ve siz de çözüldüğünü onaylamışsınız.

Bu konuda destek ekibinden @ÖmerFaruk çözüm paylaşmış ama siz sorunun çözülüp çözülmediğine dair dönüş yapmamışsınız.

Bu konuda Altın üye @meleklerim formül önermiş ama siz yine sorunun çözülüp çözülmediğine dair dönüş yapmamışsınız.

Bu konuda sorununuz çözülmüş ve siz de "bilgileriniz benim için ÇOK ÇOK DEĞERLİ" şeklinde takdir etmişsiniz.

Bu konuda yine çözümler paylaşılmış ve cevaplar verilmiş ama siz yine dönüş yapmamışsınız.

Bu konuda çözüm paylaşılmış ve siz de teşekkür etmişsiniz.

Bu konuda sorunuza ben cevap vermişim ama siz yine dönüş yapmamışsınız.

Bu konuda da sorununuz çözülmüş ve teşekkür etmişsiniz.

Gördüğünüz üzere bir konu hariç tüm konularınıza çözüm bulunmuş ya da cevap verilmiş ama siz yarısına dönüş yapmamışsınız. Sizce bu forum ve yöneticiler gerçekten de "ANCAK KONU SİLMEK"le mi uğraşıyorlar?

Son düzenleme:
Ben herhangi bir sorum olmasa da günümün 1-2 saatini bir şeyler öğrenebilmek için bu forumda geçiriyorum. Hiçbir karşılık beklemeden her gün yüzlerce insanın birbirine yardım etmek için debelendiği bu platformu bu şekilde değerlendirmeniz cidden ayıp.
İşinize yaramadığını düşünüyorsanız ya girmezsiniz ya da moderatörlere özel mesaj atarak üyeliğinizin silinmesini talep edersiniz. Maksadın karalama olduğu çok aşikar.

şuan için excelle işim kalmadı ama bir şey lazım olunca ilk soracagım adres burası , saolsun forumdaki abilerim ne sorduysam cevapladı , illaki arada gözden kaçan sorular vs olabilir ama
hem siteden hemde yazarlardan yana ben bir sıkıntı görmedim

ne sorduysam cevap geldi,

hepsine tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız saygılarımla

2009'dan beri üyeyim, er geç mutlaka cevap geldi hatta benim için makro yazanlar dahi oldu. Bu insanların hakkı ödenmez. Bu şekilde bir çıkış çok yersiz ve saçma. Bir soruna çözüm gel(e)medi diye böyle laflar ne kadar sığ ve gereksiz. Kaç senedir burdayım ilk defa böyle saçma birşey gördüm.

Gönüllülük esasına dayalı bila ücret cevap verme özelliğine sahip,
fedakar ve cefakar bilgilerinin tecrübelerinin üstünlüğünü hissettirmeden bilgi sunmaları öğretip yardımı olmaları,
gayet te nazik bir tavırla sorunlara çözüm üretmelerinin karşılığının ne olacağını her insan bilemez.

Çok acil ise, kesin olarak gerekliyse, bedeli karşılığı hizmet verecek insanlar değerli müşterilerini beklemekte.

Bu sitede öğrenip, esinlenip işimde uyguladıklarımın hayatımı nasıl kolaylaştırdığını anlatmama zaman yetmez.

Hepinizden Allah razı olsun.

Emeğinize, bilginize, Yardım sever gönlünüze Esenlikler dilerim

Kesinlikle hiçbir karşılık beklemeden, tamamen bilgi paylaşımı için yapılmış olan güzel bir platforma, böyle bir ithamda bulunmak, en ucuz tarifiyle cahilliktir.
#Ömer bey, #ÖmerFaruk bey ve Destek Ekibinden #Yusuf44 bey için söyleyebileceğim tek şey Allah razı olsun.
özellikle Yusuf44 beyin ayağı taşa gelmesin, onun yaptığı destek ile birçok sorunum çözülmüştür.

Bilginize, Emeğinize ve yardımlarınıza çok teşekkür ederim.

Selamlar ve hayırlı cumalar...
Yönetiminden destek ekibine kadar ve altın üyelerinden diğer üyelerine kadar birbirine bildiklerini paylaşmaktan başka gayesi olmayan bir platforma yakışı kalmaz cümleler zarf edilmiş. Kınıyorum...

Hiç bir işim olmasa dahi eksiklerimizi tamamlamak ve yardıma ihtiyacı olan varmı yokmu düşüncesi ile günümün maksimum 1 saatini bu platformda geçiyorum ve bundan mutluluk duyuyorum...

Sn sunjar

Bir anlık öfke ile bu mesajı yazdığınızı düşünüyorum. Bence biraz daha düşünüp öyle karar verin. Eğer üyeliğinizin silinmesinde ısrar ederseniz işlemi hemen gerçekleştiririm.

Konuya cevapları ile destek veren tüm yönetici arkadaşlarıma ve üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim.

Lütfen üyeliğimi siliniz Teşekkür ederim bu zaman kadar yardımlarınız için diyelim ve kapatalım.
Sizlere iyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

1 no.lu mesajı yazan üyemiz hangi psikoloji ile böyle bir söylemde bulundu bilemiyorum, ancak haksızlık yaptığı gün gibi ortada,

Yanlış ve haksız ifadeleri için, her türlü yardımı ve desteğini esirgemeyen excel.web.tr ailesine, kendisinden bir özür bekliyorum,

Ama işin daha vahimi, 1 no.lu mesajı beğenip arkasından da, bugün yardım istemek !

İşte asıl beni üzen de bu oldu.

Saygılarımla.237047

Lütfen üyeliğimi siliniz Teşekkür ederim bu zaman kadar yardımlarınız için diyelim ve kapatalım.
Sizlere iyi çalışmalar dilerim.

Üyemizin talebi üzerine üyeliği sonlandırılmıştır.

Geri