• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Üye takip tablosu

muratgunay48

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 - Türkçe (64 bit)
Arkadaşlar, ben derneğimiz için üye takip tablosu hazırlamak istiyorum... (ben excel biliyorum ama mükemmel değil)
Şimdi birincisi, yeni üye kaydı diyince ilk hazırladığım şablon sayfasından bir tane daha nasıl açtırılır (yoksa aynı sayfadan (ne bileyim 1000 tane kendimmi kopyalamalıyım)
İkincisi excel bittiği zaman, sadece tablo (bir programmış gibi) gösterilebilirmi, yani üstte, altta, yanlarda hiçbir şey gözükmeyecek... program gibi...
Şimdiden teşekkür ederim...
Elinize emeğinize sağlık...

Merhaba,

Tabloda olmasını istediğiniz bilgilerin başlıklarını ekler misiniz?
Ücret,aidat alma ve takibi söz konusu olacak mı?

Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim...
Yani tam tasarlamadım ama
İsim, soyisim, adres, telefon, e-mail, işyeri adres telefon
Aidat bilgileri, Siz benden daha iyi bilirsiniz ... Ben ilk defa böyle bir şey yapacağım... Derneğimiz için... (FETHİYE'liler derneği)
Ne zaman üye oldu... Ne zaman iptal oldu... Kendi resmi... Çok aşırı aşırı kapsamlı olmayacak...
Ancak sanırsam benim üzerinde değişiklik yapabileceğim bir şey olacak herhalde...
Teşekkür ederim...

Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim...
Yani tam tasarlamadım ama
İsim, soyisim, adres, telefon, e-mail, işyeri adres telefon
Aidat bilgileri, Siz benden daha iyi bilirsiniz ... Ben ilk defa böyle bir şey yapacağım... Derneğimiz için... (FETHİYE'liler derneği)
Ne zaman üye oldu... Ne zaman iptal oldu... Kendi resmi... Çok aşırı aşırı kapsamlı olmayacak...
Ancak sanırsam benim üzerinde değişiklik yapabileceğim bir şey olacak herhalde...
Teşekkür ederim...

Merhaba,

vaktiniz var, herhangi bir aciliyet durumu yoksa eğer size özel bir program yapmayı öneriyorum. Yok eğer acil derseniz formdaki diğer arkadaşların yardımını bekleyin derim.

Çok aşırı aciliyeti yok..
Yaparsanız minnettar kalırım... Ancak arada benimde balık tutmayı öğrenmem iyi olurdu... Benim anlayacağım , üzerinde değişiklik yapabileceğim bir şey değil mi... Ben sürekli kendimi geliştirmeye çalışan biriyim...
Şimdiden çok teşekkür ederim... bekliyorum...

Geri