- Excel Vers. ve Dili
- 2003 tr
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sub Emre()
Dim son As Integer
son = Range("G65536").End(3).Offset(1, 0).Row
Cells(son, 1).Resize(, 7).FillDown
son = Empty
End Sub
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
Dim son As Integer
son = ActiveCell.Offset(0, 1).Row
Cells(son, 1).Resize(, 7).FillDown
son = Empty
Cancel = True
End Sub
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
Dim son As Integer
son = Range("G65536").End(3).Offset(0, 1).Row
Range("A" & son & ":A" & ActiveCell.Row).Resize(, 7).FillDown
son = Empty
Cancel = True
End Sub
arkadaşlar en son dolu hücrenin altına üsteki biçim ve formülleri içeren satır eklemek istiyorum bunu makroyla nasıl yapabilirim örnek dosya ektedir birtane örnek buldum ama o sadece biçimleri ekliyor formülleri ekletemedim :yardim:
Ekli formulu denermisiniz.
Sheets("Ş").Select
sonsat = Cells(Rows.Count, 7).End(3).Row + 1
Range("A" & sonsat - 1 & ":G" & sonsat - 1).Copy Destination:=Range("A" & sonsat & ":G" & sonsat)
en alttakı çizgiyi kaldırın.
çok teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu
Şu kodları bir deneyiniz;
Ya da şu kodu sayfanın kod kısmına yazın ve son biçimli olan hücrenin altındaki boş satırda çift tıklayın;Kod:Sub Emre() Dim son As Integer son = Range("G65536").End(3).Offset(1, 0).Row Cells(son, 1).Resize(, 7).FillDown son = Empty End Sub
Biçimli olan son satır ile çift tıklanacak satır arasındaki satırları da biçimlendirmek için şu kodu kullanabilirsiniz;Kod:Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) Dim son As Integer son = ActiveCell.Offset(0, 1).Row Cells(son, 1).Resize(, 7).FillDown son = Empty Cancel = True End Sub
Kod:Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) Dim son As Integer son = Range("G65536").End(3).Offset(0, 1).Row Range("A" & son & ":A" & ActiveCell.Row).Resize(, 7).FillDown son = Empty Cancel = True End Sub
Şu kodları bir deneyiniz;
Ya da şu kodu sayfanın kod kısmına yazın ve son biçimli olan hücrenin altındaki boş satırda çift tıklayın;Kod:Sub Emre() Dim son As Integer son = Range("G65536").End(3).Offset(1, 0).Row Cells(son, 1).Resize(, 7).FillDown son = Empty End Sub
Biçimli olan son satır ile çift tıklanacak satır arasındaki satırları da biçimlendirmek için şu kodu kullanabilirsiniz;Kod:Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) Dim son As Integer son = ActiveCell.Offset(0, 1).Row Cells(son, 1).Resize(, 7).FillDown son = Empty Cancel = True End Sub
Kod:Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) Dim son As Integer son = Range("G65536").End(3).Offset(0, 1).Row Range("A" & son & ":A" & ActiveCell.Row).Resize(, 7).FillDown son = Empty Cancel = True End Sub