Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gibi bir ifadedenmi bahsediyorsunuz. Eğer öyle ise hücreye x2 yazın 2 yi seçin.Sağ tuş hücre biçimlendir kısmından Efektler üst simgeyi seçin tamamı tıklayın.
Sayın zafer bey, sayın mırage, 'ın daha önceki mesajı ile ilgili olarak "Farklı kaydettikten sonra
Üst tuşuna basarak dosyayı açın.
Makroları devre dışı bırakarak dosyanızı açar. " demişti.
Herhalde zafer bey dosya isminin üstüne gelerek açınız demek istiyor. Bunun dışında ben "üst tuş" diye bir tuş bilmiyorum.
deyince bende herhalde üst simgeden bahsediyor dedim.Galiba sizin dediğiniz gibi önceki problemin devamını nitelediğinde buraya ayrı bir başlık açılmış.
Makroları devredışı bırakmak için dosyanızı ne ile açarsınız...
Excel Yardım menüsünden alınma
ÜST KARAKTER+CTRL+PAGE DOWN
Geçerli ve bir sonraki sayfayı seçer. Birden çok sayfa seçimini iptal etmek için CTRL+PAGE DOWN'a basın veya farklı bir sayfayı seçmek için CTRL+PAGE UP'a basın.
ÜST KARAKTER+CTRL+PAGE UP
Geçerli ve bir önceki sayfayı seçer.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.