• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userformu çalıştıramadm

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 tr
Arkadadşalr herkese merhaba.Benim sorunum satış sayfasındaki parekende butonuna bastığımda userform ilk etapta açılıyor veriyi kaydediyorum ikncide butana bastığımda hata uyarıs alıyorum userform çalımıyor.Acaba ben nerde yanlış yaptım.
Yardımlarınız için şimdiden teşkrler........

Ekli dosyalar

Arkadadşalr herkese merhaba.Benim sorunum satış sayfasındaki parekende butonuna bastığımda userform ilk etapta açılıyor veriyi kaydediyorum ikncide butana bastığımda hata uyarıs alıyorum userform çalımıyor.Acaba ben nerde yanlış yaptım.
Yardımlarınız için şimdiden teşkrler........

Syn. Manda;
Userform2' de Combobox değil Textbox kullandığınızdan hata vermekte.
Userform2' nin Initialize kodlarını aşağıdaki ile değiştirin
Kod:
Private Sub [CODE]Private Sub UserForm_Initialize()
Sheets("SATIŞ").Select
For x = 2 To Cells(65536, 2).End(xlUp).Row
For i = 1 To 9
Controls("TextBox" & i).Value = Cells(x, i).Value
Next i
Next x
End Sub

Son düzenleme:
hocam şunu rica etsem belge içine yazarak bana göndersen.Bu inanın tembellikten değil.VBA olayını böylesi belgeleri karşılaştırarak anlamaya çalışıyorum.eski belge ile karşılaştırma sonucu anlamadığım şeyleri daha rahat görmüş olacağım.
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum......

hocam yaptım çalışıyor.çok sağ olun varolun.
Yanlız şu var userform içindeki textboxlar acaba toptan sayfasındaki userformdaki textboxlar gibi
girilecek veriler seçmeli (veri doğrulama daki gibi) yapabilmem için yardımcı olbilrmisiniz.Yani textboxlarda mükerrer olamaması kaydıyla hücrelerdan textboxa veri alsın

şu userform daki exceldeki hücrelerdeki verileri mükerrer olmayan şekilde alsın ve bize seçenek hakkı versin
Yardımlarınızı beklemekteyim..........

şu userform daki exceldeki hücrelerdeki verileri mükerrer olmayan şekilde alsın ve bize seçenek hakkı versin
Yardımlarınızı beklemekteyim..........

Syn. Manda;
Ekteki örneği inceleyin.

Ekli dosyalar

Geri