• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm'Onaykutusu Acil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ileri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell 2003 2000 2007
"Öncelikle Merhaba Arkasaşlar
. Benim Yapmak İstedigin Sey Su. Şimdi Yazdır Butonuna basıldııgnda Altındaki Onay Kutusunu Görüyorsunuzdur o İşiretli Olmadıgında Yazıdrmasına İzin Vermesin Ve Onay Kutusuna basıldıgında. B2 Hücresinde Dogru Yanlıs Olabilirmi Örnek: Basılı Oldugunda Dogru Basılı Olmadıgında Yanlıs. Ve A1Hucresindede Dogru İse ""D""Harfi Yanlıs İse -""0"" Harfi Gözüke Bilirmi Şimdiden Çok Teşekkürler. Ellerinize Sağlık"

Ekli dosyalar

"Öncelikle Merhaba Arkasaşlar
. Benim Yapmak İstedigin Sey Su. Şimdi Yazdır Butonuna basıldııgnda Altındaki Onay Kutusunu Görüyorsunuzdur o İşiretli Olmadıgında Yazıdrmasına İzin Vermesin Ve Onay Kutusuna basıldıgında. B2 Hücresinde Dogru Yanlıs Olabilirmi Örnek: Basılı Oldugunda Dogru Basılı Olmadıgında Yanlıs. Ve A1Hucresindede Dogru İse ""D""Harfi Yanlıs İse -""0"" Harfi Gözüke Bilirmi Şimdiden Çok Teşekkürler. Ellerinize Sağlık"

Merhaba örneği ekledim,heralde bu şekilde olmasını istiyorsunuz...

örnekte yazdırıldı uyarısını eklemeyi ve a1 hücresibe değer girmeyi unutmuşum.Kod kısmını şu şekilde değiştirin.

Private Sub CommandButton1_Click()
If CheckBox1.Value = True Then
Range("b2").Value = "DOĞRU"
Range("a1").Value = "D"
MsgBox "SAYFA YAZDIRILDI"
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut copies:=1
Else
Range("B2").Value = "YANLIŞ"
Range("A1").Value = "O"
MsgBox "ONAY OLMADAN YAZDIRAMAZSINIZ"
End If

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
CEvap

Merhaba örneği ekledim,heralde bu şekilde olmasını istiyorsunuz...

örnekte yazdırıldı uyarısını eklemeyi ve a1 hücresibe değer girmeyi unutmuşum.Kod kısmını şu şekilde değiştirin.

Private Sub CommandButton1_Click()
If CheckBox1.Value = True Then
Range("b2").Value = "DOĞRU"
Range("a1").Value = "D"
MsgBox "SAYFA YAZDIRILDI"
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut copies:=1
Else
Range("B2").Value = "YANLIŞ"
Range("A1").Value = "O"
MsgBox "ONAY OLMADAN YAZDIRAMAZSINIZ"
End If
Teşekkür Ederim. Kitaplar Arasından Onay Butonu İle Köprü Yapılabilirmi ? Acba. İlginden Dolayı Tşkler.

Teşekkür Ederim. Kitaplar Arasından Onay Butonu İle Köprü Yapılabilirmi ? Acba. İlginden Dolayı Tşkler.

Rica ederim,yapmak istediğini bir örnek sayfa ekleyip belirtirsen burda bir sürü üstad var onlar sana eminimki yardımcı olurlar.Ben de burdan öğrendiklerimle birşeyler yapmaya çalışıyorum.Örnek eklersen eğer yine yardımcı olmaya çalışırım.

Geri