• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userformdan Veri Aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Selam Arkadaşlar,
Büyük özveri ile yapmış olduğunuz yardımlarla yapmaya çalıştığım izin porogramının %90'lık kısmını tamamlamış bulunuyorum.Tamamladığım bu kısmı ekte gönderiyorum.

Programda çözemediğim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.

Userformdan yaptığım yeni personel kaydını, combobox daki isim listesinde göremiyorum. programı açıp kapattığım zaman combobox listesine ekleniyor.
programı açıp kapamadan yeni eklenen kaydı combobox listesinde görebilirmiyim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Kaydetme ile ilgili butona veya artık hangi nesneyi kullanıyorsanız ona ,Kodların en sonuna
İstediğiniz comboboxları temizleyip,tekradan verileri comboboxlara alınız.:cool:

Evren hocan!! sanıyorum sorunumu tam anlatamadım. dosya üzerinde çözümleme yaparak yardımcı olabilirmisiniz.

Sayın pardus05,

Kodlarınızı userformun Activate'ine yazdı iseniz; Kayıt butonunun en son satırına,

Userform1.Hide (Siz kendi form isminizi yazınız)
Userform1.Show

yazarsanız userformunuz güncellenir ve combobox'unuz değerlerini yeniden alır.

Şaban hocam,

ekteki dosyaya ulaşamıyormusunuz;
oradan değişiklik yapamazmısınız.

Arkadaşlar!! problemim henüz çözülmedi, yardım edebilecek kimse yokmudur.

Sayın pardus05,

4 nolu mesajı yazdığım anda bulunduğum yer müsait değildi, şu an içinde pek müsait değil. Gece 01:00 gibi eve geldiğimde hala çözüm gelmedi ise, yardımcı olmaya çalışırım.

mrb

userformları kapatmak yerine gizlemişsiniz.tabi bu da yeni kayıt yaptığınızda form yeniden yüklenmeyip gizliliği kaldırıldığı için kaydın gözükmemesine neden olmakta.

me.hide yerine
unload me

tercih edin.

dosyanız ektedir.(çalışmama engel olduğu için bazı butonlarda çalışma kitabının visible=false özelliklerini ve sürekli aktif saati iptal etmiştim siz onları yeniden girersiniz)

Ekli dosyalar

Öğretmenim çok teşekkür ediyorum, bu program bitecekse sizin sayenizde olacak çok katkınız oldu.

Ayrıca; Şaban ve Evren hocamada şükranlarımı sunarım, hayatınızda başarılar.

Geri