• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userformdaki verileri belirli kritere göre atama

Erdinç FIRTINA

Altın Üye
Katılım
14 Şubat 2007
Mesajlar
400
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Değerli forum üyeleri,
Userform'a girilen veriler, belirlenen sayfadaki belirlenen hücrelere aktarılabiliyor.
Örneğin; Userform üzerindeki "Adı Soyadı" "Baba Adı" "Anne Adı" Öğretmeninin Adı Soyadı" "TC No" gibi veriler açık olan sayfada belirtilen hücrelere aktarılıyor.(A2 den başlayarak, A2, B2, C2, D2, E2 ye aktarılıyor ve satırların devamında da kaydediliyor.)

Oysa yapmaya çalıştığım ise, userforma girdiğim verileri belirli kritere göre ilgili sayfalarda belirtilen adreslere aktarmak.

Öğretmeninin Adı Soyadını kriter kabul edersem, Öğretmen Ali, Veli, Ayşe olduğunda, Ali için girilen bilgilerin Ali sayfasına, Veli için girilenlerin ise Veli sayfasına aktarmak istiyorum.

Userform ile kayıt edilen bilgilerin aktarılmasının böyle bir yöntemi olabilir mi?

Yardımcı olabilecek arkadaşlar için şimdiden teşekkürler!!!
 
Ekteki dosyayı inceleyiniz.

Girilen değerlere göre ilgili sheetlere veri gönderilir. Eğer isim girdiğinizde; bu isme ait sayfa yoksa yaratılır ve kayıt tamamlanır.
 
Sayın fpc,

Yardımlarınız için teşekkürler!!!
 
Geri
Üst