Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ekte örnekte görüldüğü gibi görsel olarak farklı 3 adet menü hazırladım ve userform içine 3 label içine yerleştirdim ama üzerine gelince renklenmesini yapamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Private Sub Label1_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal X As Single, ByVal Y As Single)
Label2.BackColor = &H80000006
End Sub
Private Sub Label2_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal X As Single, ByVal Y As Single)
Label2.BackColor = vbRed
End Sub
bu tarz kodlar denedim fakat farklı menü çalışması yaptığım için olmadı başka bir yöntem varmıdır çünkü kendi içinde menüleri sade olduğu için değiştirmek istiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.