• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userformdaki listboxta süzülecek sütun sayısını artırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cems
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Siteye yüklediğim bir asıl dosya bir de örnek dosyaya sıfır yanıt aldıktan ( önce ve ) sonra yaptığım taramada örnek alabileceğim bir dosya olarak ; Sayın Evren Gizlen 'in hazırladığı bu dosyayı buldum ve inceledim. Kendisinin userform üzerindeki listbox'u texboxlar yardımı ile süzen çalışması ekte bulunmaktadır.

Bu çalışmada süzme ; 2 textbox ve 2 görünen sütun üzerinde yapılmaktadır. Bu çalışma , hazırladığım başka dört çalışmada oldukça yardımcı olmakla birlikte , 2 den fazla , en az 8 sütunda süzme yapmam gerekmekte. İçerdiği kodları buraya eklemiyorum , zaten orijinal olan yazılımı ile dosyayı yüklüyorum.

Ancak kodların üzerinde her ne kadar değişiklik yapsam da listbox sütunlarını 2 den yukarı çıkaramadım

Bu çalışmada sütun sayısını artırmanın ve textboxlar ile 2 den sonraki sütunları süzmenin mümkün olacağı bir kod değişikliği nasıl yapılmalıdır ? Dosya sayın Gizlen'in orijinal çalışmasıdır, kodları her ne kadar anlayabilsem de değişikliği oluşturmak mümkün olmadı.

Değişikliğin nasıl yapılabileceği ve sütun / textbox sayısının artırılabileceğini dosya üzerinde ve kısaca burada anlatabilecek bir destek gerekmektedir. Destek verecek arkadaşa , işim nedeni ile 23 ten sonra cevap verebileceğim . Bu konu çözülürse sitede 4 ayrı üyeye de ben dosyalarını tamamlayıp teslim ederek işlerini hızlandırması ve düzgün bilgi kaynağı sahibi olmaları için ben destek olabileceğim .

cems

Ekli dosyalar

Geri