• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform'da Teminat Mektubu Programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xlesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft professional edition 2003 Türkçe
Öncelikle herkese merhaba,
Uzun zamandır takip edip ve meyvesini bu çalışmamda toplamaya çalışırken yardıma ihtiyaç hissedip ilk mesajımı bugün yazmak nasip oldu sonunda.
Çok şey öğrendiğimi düşündüğüm ekteki çalışmam da birçok konuda yardımınıza ihtiyacım olucak değerli arkadaşlar.
Page1 için sorular;
-Arama için koyduğum TextBox'a birşey yazınca Listbox'taki yazıların(özellikle tarihlerin) formatı bozuluyor.
-Arama için koyduğum aynı TextBox'a aramak istediğim firmanın adını yazınca bunu ListBox'ta göremiyorum(veya arama yapmanın yolu ne olabilir?)
Arama yapıp,ListBox'tan üzerine çift tıklayarak,yukarıdaki textboxlara veriyi yazdırıp üzerinde değişiklik yapmak amacım.
Page2 için sorular;
1)İade edilen teminatlar dönem toplamı>>Seçilen ay ve yıla göre iade edilen teminatların bedelleri toplamı buraya yazılmalı
2)Yeni girilen teminatlar dönem toplamı>>Seçilen ay ve yıla göre yeni girilmiş teminatların bedelleri toplanıp buraya yazılmalı
3)İade edilen teminatlar toplamı>>İade tarihi girilmiş satırların bedelleri toplanıp buraya yazılmalı
4)İade edilmemiş teminatlar toplamı>>iade tarihi girilmemiş satırların bedelleri toplanıp buraya yazılmalı
-Listbox tada iade edilen ve yeni girilen satırlar,seçilen ay ve yıla göre bulunmalı listbox'ta
Biraz uzunca oldu sanırım ama yardımlarınız için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim

Ekli dosyalar

Sorum biraz dağınık geldi.
Programda listbox kullanmaktaki amacım,
-giriş yapmak için textboxları kullanmak
-oluşan dataların arasından arama kutusuna aradığım firma ismini yazarak listboxta görmek ve firmanın üzerina çift tıklayarak bilgileri textboxlara atmak
-textboxa gelen verinin iade edildiği tarihi girerek güncellemek.
Bol maddeli ve uzun bi soru oldu sanırım,bu kadar detayı tek tek konularda açıp toparlayabileceğimi sanmadığım için böyle bir konu açtım.
Tekrar yardımlarınız bekliyorum,teşekkür ederim.

Geri