• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userformda seçili olan tarihin excelle yazılması

Excel Vers. ve Dili
xp
Herkeze kolay gelsin
Ek'te göndermiş olduğum dosyada user form üzerindeki gidiş ve dönüş tarihlerinin excelledeki tarih bölümüne aktaramını yapamadım. Yardımlarınızı ihtiyacım var. 2 sorum daha olacak birincisi Word'e aktar butonuna basıldığında Excell dosyasını Word'e aktarırken formatı bozuk olarak geliyor ben istiyorum ki Word'e aktar dedeğimde excelldeki önizleme görüntüsü gibi atsın. İkinciside Kaydet butonuna basıldığında Vba kodlarını almadan vermiş olduğum değerlere göre atsın istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

iyi çalışmalar,

Ekli dosyalar

Herkeze kolay gelsin
Anlaşılan herkez çok yoğun Ocak ayından beri yardım bekliyorum ama kimsenin yardımettiği yok. Benin bu sorunuma herhangi bir cevap veya herhangi bir formül yokmu. Olumlu veya olumsuz cevap yazılırsa sevinirim.

Saygılarımla

Kod:
Private Sub TextBox24_Change()
[J6] = TextBox24.Text
End Sub
Private Sub TextBox25_Change()
[J7] = TextBox25.Text
End Sub
kodlar alıntıdır
bu kodlar eklenmiştir satıra tarihleri atıyor diğer sorulaınız için lütfen farklı konu açınız
ayrıca serzenişte bulunmayınız soru anlaşılmamış olabilir ve aynı konu başlığı altında farklı sorular sormayınız
örnek dosya ektedir
çözümlerde geri dönüşüm yapınız

Ekli dosyalar

cılgın86'lı arkadaşım konu için ilgilendiğin için teşekkür ederim. Fakat benim istemiş olduğum useform üzerindeki gidiş dönüş tarihleri kısmında takvim çıkıyorya o takvim üzerinde seçmiş oluğum tarihi excell'e atsın istiyorum. Bu mümkünmü acaba ?

Teşekkürler

cılgın86'lı arkadaşım konu için ilgilendiğin için teşekkür ederim. Fakat benim istemiş olduğum useform üzerindeki gidiş dönüş tarihleri kısmında takvim çıkıyorya o takvim üzerinde seçmiş oluğum tarihi excell'e atsın istiyorum. Bu mümkünmü acaba ?

Teşekkürler

merhaba

ben bu dosyayı açarken takvim falan çıkmadı bende iki adet textbox ekledim ve öyle tarih attırdım bu dosyayı açarken benim bilg. hata veriyor.
2003 formatın'da örnek eklerseniz belki biraz daha yardımcı olabilirim

Ben 2003'ü kullanıyorum ve 2003 formatında. Benim bilgisayarımda takvim çıkıyor ve ben takvimi formdan alıntı şeklinde yapmıştım. Başka bilgisayarlarda çıkması için ne yapmam gerekir.

Sn. Murat Yalçın dosyanızda çılgın86 arkadaşımızın da dediği gibi takvim çıkmıyor. Ben textboxları eklenmiş dosyaya takvimde ekledim. Textbox içerisinde çift tıkladığınızda takvim açılacak buradan seçtiğiniz tarih userforma dolayısıylada excel sayfanıza yazılacak.
Kolay gelsin

Ekli dosyalar

Sn. Murat Yalçın dosyanızda çılgın86 arkadaşımızın da dediği gibi takvim çıkmıyor. Ben textboxları eklenmiş dosyaya takvimde ekledim. Textbox içerisinde çift tıkladığınızda takvim açılacak buradan seçtiğiniz tarih userforma dolayısıylada excel sayfanıza yazılacak.
Kolay gelsin

teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İlginiz için teşekkürler sizin yaptığınız dosyayı indirdim ve tarih kısmını tıkladığımda bende " could not load an object because it is not available on this machine " mesajını veriyor bunun nedeni nedir acaba kusura bakmayın uğraştırıyorum sizleride bu dosya benim için örnek bir dosya olacak o yüzden bu kadar uğraşıyorum.

Teşekkürler

could not load an object because it is not available on this machine hatası dtpicker takvim nesnesinin olmadığından kaynaklanıyor. bu nesne bazı bilgisayarların kurulumunda yer almamaktadır.bunu kullanıcıların kendilerinin yapabilmesi için aşağıdaki linkde anlatılmıştır.

dtpicker takvim nesnesinin çalışa bilmesi için aşağıdaki linkde görsel bir uygulama var
daha sonra dosyayı yeniden deneyiniz. çalışacaktır

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=76456

Ekli dosyalar

Herkeze yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
vba kosunusda yeni olduğumdan dolayı sayenizde nezamandan beri tarih sorununu birtürlü çözememiştim. Benim 2 sorum daha olacak
1. sorum Word'e aktarı tıkladığımda önizlemedeki gibi Word'e aktarmasını sağlayabilirmiyim.
2.sorumda Kaydet kısmında VBA kodlarını almadan Excel Dosyasıymış gibi kodsuz birşekilde kaydetmesini sağlayabilirmiyim.

Bunlarla ilgili görüş ve yardım ederseniz çok sevinirim.

Saygılarımla,

Geri