• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm'da Label' e Capslock Açık Yazısı Yardımı..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ileri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell 2003 2000 2007
Arkadaşlar Konum Yanlış yerdeyse Kusura bakmayınız Nereye Koyacagımı Şaşırdım.
Ben . UserForm da Label' de capslock Açıksa Yazı Sazdırmasını İstiyorum
Örnk. capslock açık dikkatli olun. Mesela Acaba Olabilirmi Arastırdım azcık Bulamadım Forumdada Her yere Baktım Yardımcı olursanız Sevinirim....
şimdiden herkese teşekkürler..

Günaydın,

bunun için Statusbar ı inceler misiniz?

Birascıkdaha yardımcı olurmusunuz. "Statusbar" bu konuda.

Merhaba sayın security,
Nasıl yaptınız bilmiyorum ama, dosya açıldığında çalan bu müzik de neyin nesi? :) Herhangi bir kod da göremedim.. Lütfen açıklar mısınız? (Müzikler de çok güzel yahu...)

Merhaba sayın security,
Nasıl yaptınız bilmiyorum ama, dosya açıldığında çalan bu müzik de neyin nesi? :) Herhangi bir kod da göremedim.. Lütfen açıklar mısınız? (Müzikler de çok güzel yahu...)
Radyo Ekledim Sadece Ewet Müzikler Çok Hareketli Ve Güzel...:)

Sanırım bir radyo istasyonuna bağlanıyor..Acaba userform üzerindeki bir labele çalan parçanın adı veya hangi radyo olduğu bilgileri de alınabilir mi? Ve dahi radyo seçimi de yapılabiir mi? Esen kalın..

Ne kadar da kolaymış..:) Çok güzel de ,nasıl eklediğinizi biz de öğrensek...

Sanırım bir radyo istasyonuna bağlanıyor..Acaba userform üzerindeki bir labele çalan parçanın adı veya hangi radyo olduğu bilgileri de alınabilir mi? Ve dahi radyo seçimi de yapılabiir mi? Esen kalın..
Tabi Yapılabilir... Media Player Tarzı Bir Program...
Bir Çok Radyo Frekansı Ekleyip Listeden Seçim Yaparak Dinleyebilirsiniz...Kolay Gelsin...

Ekli dosya Bende AÇılmıyor :s Excel Hata Veriyor.

Çalışma sayfası Donuyor Ve Kapatılacaktır Diğe Yazı çıkıyor V kendiliqinden kapanıyor ilk basta yanıt vermiyor yazıyor ve programdan atıyor.

Sayın security bey yapmış olduğunuz çalışma güzel teşekkür ederim ama bilgisi sizin bilginiz kadar olmayan benim gibi arkadaşlar nasıl yapıldığını anlayamamıştır bu caplook ve radyo ekleme işini bizim seviyemizde anlatabilirseniz seviniriz iyi günler

Sayın security
bunun için hangi referansları kullandınız acaba ben dosyayı açtığımda
"Object librarry invalid orcontains references to object definitions that could not be found"
hatası alıyorum
Tools/References baktığımdada Missing ile başlayan bir referans göremedim

Geri