Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Userform'da çalıştığım bir dosyada çok az şey eksik kaldı yardımlarınızı bekliyorum. ^_^
(TextBox1) e yazılan sayının her kaydedilişten sonra tekrar açıldığında en son kaydedilen sayıya 1 eklemesi gerekiyor. (TextBox1) de yazan sayıya göre diğer bütün işlemler görüşmeler sayfasında satırı değiştirecek. Örneğin (TextBox1) de 5 yazıyorsa diğer bütün yazılanlar Görüşmeler sayfasında 9. satıra yazılacak. ve kaydedildikten sonra tekrar userform açıldığında (TextBox1) de otomatik olarak 6 yazıyor olacak.
Örnek Dosyaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba
"Private Sub Userform_Initialize()" başlığı altındaki kodları aşağıdaki gibi değiştirerek deneyin.
Kod:
Private Sub Userform_Initialize()
For Each Sayfa In ThisWorkbook.Worksheets
If Sayfa.Name <> "Sayfa1" Then
ComboBox2.AddItem Sayfa.Name
End If
Next
ComboBox2.RowSource = "DATA!F2:F" & Sheets("DATA").Cells(Rows.Count, "F").End(xlUp).Row
ComboBox1.AddItem Sayfa.Name
End If
Next
ComboBox1.RowSource = "DATA!J14:J" & Sheets("DATA").Cells(Rows.Count, "J").End(xlUp).Row
ComboBox3.AddItem Sayfa.Name
End If
Next
ComboBox3.RowSource = "DATA!E1:E" & Sheets("DATA").Cells(Rows.Count, "E").End(xlUp).Row
Set S1 = Sheets("GÖRÜŞMELER")
n = S1.Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row
x = 4
Do
x = x + 1
If IsNumeric(S1.Cells(x, 1).Value) = True And WorksheetFunction.CountA(S1.Range("B" & x & ":J" & x)) = 0 Then
TextBox1 = S1.Cells(x, 1)
If IsNumeric(TextBox1.Value) = True Then Exit Do
End If
Loop While x <> n
End Sub
sayın hocam kusura bakma bu sorunu bi türlü çözemedim sadece userform her açıldığında TextBox1'in 1 artmasını sağlayan kodu paylaşabilir misiniz dosyama uyarlamaya çalışayım. Çok denedim ama kodlarla oynayarak yapamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.