• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userformda icon şeklinde mouse

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
Merhabalar arkadaşlar,

Geçenlerde forum da gezerken rastladım, userformu açtıktan sonra, userformda bulunan bazı iconların üzerine gelindiğinde fare o iconun şekline bürünüyor. Bu nasıl yapılıyor ?

Merhaba , arşivimde olan bilgiyi direk paylaşıyorum,

Nesneye sağ tıklayınız.
Properties tıklayınız.
MosePointer den 99 'u seçiniz.
Mouse icondan da istediğiniz bir iconU seçiniz işlem tamamdır.
değişik icon görünmesini isterseniz iconu daha önceden bir iconEdit programı ile hazırlayıp kullanabilirsiniz

Saol üstadım, lakin ben bu iconu forma ekleyemiyorum invalid picture diyor. Bunu nasıl çözerim ?

Muhtemelen kapladığı disk alanından kaynaklanıyordur, 50-60 kb dan fazlasını kabul etmeyebilir, kb alanının düşük olmasına dikkat edin, birkaç örnek ekliyorum

Ekli dosyalar

• icon.rar
    icon.rar
    107.7 KB · Görüntüleme: 64
Hocam çok saol,
Bu bahsettiğin icon lardan bana lazımda bu boyutta ücretsiz nereden bulabilir.

Ben bu linki inceledim ama burada çok az hatta yok denecek kadar icon var. Bana baya böyle iconlar lazım, farklı farklı. dosyamda neyi kullanacağıma karar vermediğim için. Hem de senin öğrettiğin yöntem ile alıştırma yaparım. Vardır elinde lik diye düşünerek sordum...iyi çalışmalar.

Merhabalar üstat,

Bu anlattıklarımızı excel e eklenen bir düğme üzerinde yapabilmek mümkünmü ?

Sayın rekkezum,

Excel'de araç çubuklarının bulunduğu yerde (hani şu, yeni, dosya aç, kaydet, yazdır gibi simgelerinin olduğu bölüm) fare ile sağ tuş yapın ve "Denetim Araç Kutusunu" seçin.

İşte orada hem "Komut Düğmesi", hemde "Tasarım Modu" simgelerini görebilirsiniz.

Kolay gelsin...

Merhabalar üstadım

Ben bu tasarı modunu bulamadım desem :)

Alternatif olarak

ofis 2007de ve ofis 2010 da da aynısı herhalde

office düğmesi/excel seçenekleri/şeritte geliştirici sekmesini göster tikini işaraetle tamamı tıkla menülerden geliştirici yi seç tasarım modunu göreceksiniz.

Yuh bana. Buldum üstad lar..saolun

Geri