• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm'da Düzenlemeler

Sayın Haluk ;

Hızır desem kızar mısınız bilmem ama , nasıl oluyor bilmiyorum , sessiz dahi olsa imdat çığlıklarını duyuyorsunuz , son dakika yardımlarınız gerçekten etkili ve tamamlayıcı oluyor :)... Bu önerdiğiniz çözümle programdaki son açık da kapanmış oldu:)

Kendim ve Sn. 1Al2Ver adına çok teşekkür ederim Yarın bunları da eklersem konu sanırım yüzde yüz ve sayenizde bitmiş olacak .

Rica ederim Cem Bey, kolay gelsin.

Not: API'lerin 64 Bit Ofis platformunda çalışması sırasında sorun çıkabilir. İşin o kısmıyla da ilgilenirseniz bence iyi olur.

.

.

Rica ederim Cem Bey, kolay gelsin.

Not: API'lerin 64 Bit Ofis platformunda çalışması sırasında sorun çıkabilir. İşin o kısmıyla da ilgilenirseniz bence iyi olur.

.

.

Haklısınız , yarın soru sahibine sorayım platform 32 mi 64 mü. Ama bu hatırlatma hem soru sahibinin hem başka dosyalarımda da önemli ve çok yerinde bir uyarı oldu.

Tekrar teşekkür ederim Sayın Haluk :)

Size mail ile bilgi gönderdim . O cumlenin anlamı , inputbox şifreyi gizlemiyor , yıldız falan yapmıyor. O userformda mümkün ...

Spam kutusunu da kontrol etmeyi unutmayın

Güle güle kullanın :)

Sayın cems tekrar merhaba,

e-mail'i aldım, önerilerinizi okudum, her şey için bir kez daha teşekkür ederim.

Sayın Haluk'a da değerli katkılarından dolayı ben de teşekkür ederim.

Görüşmek umuduyla, hayırlı sabahlar.

Saygılarımla.

Sayın cems tekrar merhaba,

e-mail'i aldım, önerilerinizi okudum, her şey için bir kez daha teşekkür ederim.
Sayın Haluk'a da değerli katkılarından dolayı ben de teşekkür ederim.
Görüşmek umuduyla, hayırlı sabahlar.

Saygılarımla.

Sayın Haluk'un önemli uyarısını gördünüz mü bilmiyorum ama, yarın platformunuzun 32 mi 64 mü olduğu konusunu tetkik edip bildirirseniz iyi olur. Şu ana dek problem bildirmediğinize göre olasılıkla sizin platformunuz bendeki gibi 32 bit ama kesinlik kazandırırsanız iyi olur.

Sayın cems merhaba,

Şehirler arası yoldaydım, geç gördüm, kusuruma bakmayın,

Şimdi özelliklerden baktım; x64 tabanlı işlemci diyor.

Teşekkür ederim.

Geri