• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userforma resim ekleme

Excel Vers. ve Dili
2003
arkaşlar kolay gelsin örnekteki dosyada userforma resim ekleyemedim.ama her adın kendine has resim olması gerekiyor.olabilirse türünü yazdığımda yanda sadece o türler sıralansın.text box lara kopyala yapıştır yapılıyormu acaba.
forumda araştırdım örnekleri var ama bir türlü tatbik edemedim yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

diğer örnekleri ve bu örnekleride inceledim ama beceremedim İhsan tank.örnek dosyada sitede bulduğum makroları kullandım ama bi sonuca varamadım.İlginize teşekkürler.

diğer örnekleri ve bu örnekleride inceledim ama beceremedim İhsan tank.örnek dosyada sitede bulduğum makroları kullandım ama bi sonuca varamadım.İlginize teşekkürler.

merhaba
dosyanızda kullandığınız bir tek userform_ınıtalize'ye yazdığınız bir kod var başka da kod yok ayrıca bir de resimlerinizi ekleyin bende ona göre size yardım edeyim

resimleri ekledim userformda karnıyarık tıkladığımda karnıyarık resmi.pilav tıkladığında pilav resmi ve eklediğim diğer tariflerde farklı resimler çıkması için şimdiden sağolun.

Ekli dosyalar

arkaşlar kolay gelsin örnekteki dosyada userforma resim ekleyemedim.ama her adın kendine has resim olması gerekiyor.olabilirse türünü yazdığımda yanda sadece o türler sıralansın.text box lara kopyala yapıştır yapılıyormu acaba.
forumda araştırdım örnekleri var ama bir türlü tatbik edemedim yardımlarınızı bekliyorum.

ekli dosyaya bir bakınız ancak Resimler diye bir klasör dosyanın yanında buluması gerekir

Ekli dosyalar

Erdem emre teşekürler inceliyorum dosyayı.
Resim olmayanlarda hata veriyer resimsiz kayıtlarda olacak onları nasıl düzeltiriz.Eğer mümkünse Liste tıkladığımızda resmden önce tamam mı diye soruyor o olmasa olabilir mi.
İlginize teşşekürler

Son düzenleme:
ekli dosyaya bir bakınız.

Ekli dosyalar

Geri