• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userforma DTPicker eklenmesi

Katılım
31 Ağustos 2005
Mesajlar
1,534
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
Merhabalar;

Forumda yayınlanan bir çalışmada, Userformda, comboboxa benzeyen, tıklandığında takvimin çıktığı DTPicker gördüm.
Bunu kendi çalışmamızdaki userforma nasıl ekleyebiliriz.
Kodu aşağıda.
Private Sub DTPicker1_CallbackKeyDown(ByVal KeyCode As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal CallbackField As String, CallbackDate As Date)
End Sub
Teşekkürler....
 
Sayın rakkas;
Çok teşekkür ediyorum.
Bir de VBA'da çıkan görüntülerin, resim olarak excel sayfasına yapıştırılmasının yöntemini açıklarsanız daha çok sevinirim.
Saygı ve sevgilerimle...
 
Sn.kucuksengun ;

PrintScreen Sysrq tusuna Basınız Sonra Herhangibir yere yapısıtırınız.
 
Rakkas' Alıntı:
Sn.kucuksengun ;

PrintScreen Sysrq tusuna Basınız Sonra Herhangibir yere yapısıtırınız.

Acemilik işte. PRİNT SCREEN SYSRG tuşu nerededir. VB'daki veya EXCEL sayfasındaki bir görüntüyü nasıl kopyalayabiliriz....
 
F12 tuşunun sağındaki ilk tuş
 
Sayın leventm;

Teşekkür ederim.
Ayrıca uzun zamandır sizden cevap alamayınca, bilmeden bir hata mı işledim diye düşünüyordum.Cevabınız bunun için de beni çok memnun etti.

55 yaşından sonra excel'e merak salmak kolay değil. Daha önce de hiç bu tuşla ilgili işim olmamıştı.Ben bu tuşu VBA'da aradım. dersem biraz komik olacak ama,böyle.
Saygılarımla....
 
Ayrıca uzun zamandır sizden cevap alamayınca, bilmeden bir hata mı işledim diye düşünüyordum.Cevabınız bunun için de beni çok memnun etti.
Öncelikle rica ederim. Ama neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım. Benim kimseye karşı, sorusuna cevap vermemek gibi bir davranış şeklim hiç bir zaman olmaz endişeniz olmasın.
 
Sayın Leventm

Ben yanlış ifade ettim sanırım.

Şöyleki; Ben bu siteye 6-7 ay önce kaydoldum. Excel bilgim 0 olarak.

Bilhassa sizin diğer kişilere verdiğiniz cevaplar ve örnek çalışmalarınız bana excel'i sevdirdi.

Kendi çapımda yaptığım çalışmalarda, takıldığım yerlerde sorduğum zaman şahsınızdan çok cevap almıştım.
Son günlerde, cevaplarınızdan mahrum kalmıştım. (Bunun sebebi sizin cevap vememiş olmanız değil, o sırada başka arkadaşlar cevap verdikleri için tabii ki cevap veremezsiniz.)

Yoksa bilhassa cevap vermemek diye bir şey tabii ki olamaz.

Sizlerin kişilere yaklaşımınızı çok seviyorum.
Selam ve sevgilerle...
 
Sn.kucuksengun,

Düşündüklerinize Bende Canı Gönülden Katılıyorum, ve Levent Bey'i Tebrik Ediyorum
 
Sayın Rakkas

Yukarıda sayın Leventm için söylediğim sevgi ve hayranlık tabii ki sizin için de geçerlidir.
 
Hakkımdaki nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Beni utandırıyorsunuz. :oops:
 
Geri
Üst