• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userform yardım

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
arkadaşlar hazırladığım çok sütunlu bir stok tablosu var ve excel sayfasındaki bazı sütunlarda başka çalışma kitaplarından veri çağrmak için förmül yazdım fakat userformdan veri girip kaydettiğimde hücrelerdeki formül siliniyor. Bu normalmi acaba başka türlü yapılabilirmi sadece istediğim hücrelere userformdan yazabiliyorum ama arada kalan formüllü hücrelere veri aktarmadığım halde siliniyor

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
hocam örnek dosyayı yükledim yardımınızı bekliyorum ayrıca multipage den aktaracağım verilerle ilgili bir problem var onuda bu sorunu çözdükten sonra anlatayım.

Form üzerinden sayfaya kayıt ederken formüllü hücrelere aktarım yapıyorsanız, silinmesi doğal. Bu yüzden formüllü hücrelerin hangileri olduğunu tespit edip aktarım kodu içindeki satırları deaktif edin.

peki hocam mükerrer hesap kodunu nasıl önlerim bide userformdaki multipageden farklı sayfalara veri aktarabilrmiyim acaba örnekte gördünüz sanırım genel kodlar birim alış satış ile ilgili saylara var her birini kendi sayfasına aktarma imkanı varmı

Son düzenleme:
hocam bişey daha soracam kızmasan sayfa ismini nasıl belirtmem lazım kodunu verirsen sevinirim

Sayın siyahim, niye kızalım, sadece, bu konular o kadar sık işleniyor ki aynı çözümleri defalarca vermek bana anlamsız geliyor. Sorunuza gelince, sayfa ismini
Kod:
sheets("sayfa ismi").range("a5")
şeklinde belirtebilirsiniz.

çok teşekürler eline sağlık

Geri