• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userform yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gmm

Arkadaşlar son haline getirdiğim userformda bazı takıldığım yerler oldu lütfen yardımcı olursanız onuda tamamlayıp mutlu sona ermek istiyorum. Çözüm için sitede araştırma yaptım ama bir çözüme ulaşamadım. Sorularım ekteki dosyada yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Konunuzda birçok şey eksik görünüyor .
Öncelikle sitede probleme dair hiçbir şey söylememeniz , dosyanızı indirmeye mecbur bırakıyor ki bu yol genelde geri tepiyor, problemi inceleyerek keşfetmek zaman alıcı olduğundan en azından ben bu yonlendirmelerde soruyu geçiyorum.
Dosyanızı indirdim kontrol ettim ve bir raporlama istiyorsunuz ancak bu raporlama sayfada mı olacak , neleri içerecek ya da form üstünde mi olacak , ayrı form mu açılacak ? Sizin ihtiyacınızı karşılayacak olan bir raporlamada ne gibi dataların gelmesi size yeterli? Vba'sız bir son durum örneği çok daha yardımcı olurdu. Sizin işinize yarayacak olan son duruma göre Vba yazmak o kadar zor olmaz.
Biraz daha açımlı bilgi lutfen ...

ek bilgi : Kayıt formunuz normal aktarım yapıyor ve #DEĞER! hatasını siliyor. Nedeni sayı olmayan hücreleri birbiri ile çarpmanız , bulunamayan değeri getiriyor. O hücrelere "0" değeri yazdığınızda bu hata çıkmıyor ve userformdan gelen bilgi de bunların çarpımı da doğru yerleşiyor.

öncelikli olarak detay bilgiyi başta vermediğim için haklı olabilirsiniz. Benim istediğim raporlamada excel sayfasına vardiya,öbf no ve fabrikaya göre 3 lü süzme yapıp excel tablosuna aktaracak bir raporlama olacak.

ikinci olarakta userformda öbf no seçildiğinde fiyatı gelecek ve alt textboxda miktar x birim fiyat sonucu userformda gözükme imkanı olur mu? yani tüm işler userformda bitsin. anlatmak istediğim bu

Merhaba,
Cümleten bir deneyelim .. Bilgi için teşekkürler.

bari bir kişi yol göstersin lütfen

Geri