• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform tuslarına atama yapamıorum yardım edermisiniz

Arkadaslar merhaba dunden beri userrform tuslarına atma yapamıyorum . Ekteki gibi bir program düşünüyorum acaba zamanı olan bir arkadasım bana yardım edebilir mi.

siz dosyanıza hiç baktınız mı_?
dosyanız boş içine bir tane userform eklemişsiniz ama ne işlem yapılacağını yazmamışsınız. sizce nasıl yapalım biz bu yardımı_?

oradaki verileri normal exel sayfasına kayıt ettirmek amacım .her gun yapılan işlerden zaman kazanmak amacındayım sadece.

Son düzenleme:
ihsan beye katılıyorum userformunuza bazı butonlar koymuşşunuz iyide butonlar verileri excelde nerden çekecek veya nereye kayıt yapacak açmış olduğunuz butonları excel sayfasında başlık halınde gösterin 3 tane uzun textbox koymuşsunuz oralara ne yazılacak ve nereye kayıt yapacak hiç bir açıklama yok kı yanı neyı nereye kayıt yapacak bellı değil

uc uzun textbox benım yukarıda yaptığim işleri saat aralıkları ile beraber baan göstersin

şöle anatayım . üretim yapan tezgahların verilerini saklamak ve değerlndirmek amacındayım . her tezgahın kendi numarası vardır. ve farklı parcaları üretebilir. bunun için tezhgah numaralarını kendim kayıt edeyimki eklenen yada cıkan tezghlarıda daha sonra kayıda sokabileyim . aynı sekilde parcalarıda (parca adını acmayı unutmusum ) ben bunları ayrı bir yerde yapayim. çalışma saatlerini 24 saat üzerinden almak istiyorum . altaki textbox lar da bana kayıt yapmadan önce bu 24 saati acıklasın . mesala o text box bana desin ki senin tezgahın 8 ile 9 arasında üretim yaptı yada ayarda idi..

şöle anatayım . üretim yapan tezgahların verilerini saklamak ve değerlndirmek amacındayım . her tezgahın kendi numarası vardır. ve farklı parcaları üretebilir. bunun için tezhgah numaralarını kendim kayıt edeyimki eklenen yada cıkan tezghlarıda daha sonra kayıda sokabileyim . aynı sekilde parcalarıda (parca adını acmayı unutmusum ) ben bunları ayrı bir yerde yapayim. çalışma saatlerini 24 saat üzerinden almak istiyorum . altaki textbox lar da bana kayıt yapmadan önce bu 24 saati acıklasın . mesala o text box bana desin ki senin tezgahın 8 ile 9 arasında üretim yaptı yada ayarda idi..

Değerli arkadaşım bu kadar uzun soru sorarsan kimse yardımcı olmaz
teker teker gir çözümledikçe diğer sorunu sorarsın

yine tekrar etmekte fayda var burada insanlar ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olurlar ama sen başlaman lazım bir yerden
excel sayfan boş sadece bana su lazım bu lazım demişşin neyi nereye kayıt yapacağını excel sayfan ustunde açıklaki teker teker çözülsün

userformunuza bazı butonlar koymuşşunuz iyide butonlar verileri excelde nerden çekecek veya nereye kayıt yapacak açmış olduğunuz butonları excel sayfasında başlık halınde gösterin

Geri