• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform kullanmadan iki tarih aralığı arasındaki verileri diğer kitaba aktarma.

Excel Vers. ve Dili
2021 TR
Selam,

Basitçe açıklamaya çalışayım.

Workbook1 ve workbook2 olarak 2 açık çalışma kitabı tanımlayarak , workbook1'den workbook2'ye veri aktarmak istiyorum.

Aktarma kriteri ;
Workbook2'deki R1 ve S1 hücrelerindeki tarih aralığı. R1 küçük olan S1 de büyük olan tarih.

Worbook1'de , E sütunundaki bu iki tarih aralığında olan tüm verileri workbook2'ye yine E sütununa aktarmak için form kullanmadan bir koda ihtiyacım var.
Workbook1'de tarihler A2'den başlayarak aşağı devam ediyor.

Her iki çalışma kitabında da E1'de başlıklar olduğundan , diğer kitaba aktarma E2'den başlamalı.

Sayfa isimleri doğaçlama olabilir , kendime uyarlayacağımı düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
=+EĞER(VE(DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR())>=$R$1;DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR())<=$S$1);DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR());"")
selam, e2 ye bu formülü yazabilirsiniz. (Not: iki dosyada açık olmak zorunda)

İ
İlginiz için teşekkürler, fakat bunu vba ile çözmem gerek.
Nedeni ise , workbook 1 ana dosya gibi düşünün , ardından bir dizi dosya açılıp buradan veri alacak , satır sayısı değişken ve uzun olduğundan bu şekilde bir tanımlamaya ihtiyaç duyuyorum.
=+EĞER(VE(DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR())>=$R$1;DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR())<=$S$1);DOLAYLI("[Workbook1]Sayfa1!E"&SATIR());"")
selam, e2 ye bu formülü yazabilirsiniz. (Not: iki dosyada açık olmak zorunda)

Geri