• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform ile yazıcı üzerinden çıktı alma çalışması

Excel Vers. ve Dili
office 2010
Amacım üretime iş emri gittiğinde bu iş emrine uygun üretim takip formunun çıktısını alıp prosesi başlatmak. Üretimi takip etmek için yaptığım bu formların çıktısını alırken, personelin formdaki verileri değiştirmesini istemiyorum. Zira manipüle edilebilir kaygısı taşıyorum.
Sizce nereden başlamalıyım?
Ekteki çalışmalardan uygun olan çalışmayı seçip çıktı almak istiyorum. Binlerce çalışma sayfası olan dosyam var. Bu konuda nereden başlayacağımı bilemedim.
(Bu arada attığım ekler aynı içeriğe sahip. Dikkate almayın zaten içerikle işimiz yok.)

Ekli dosyalar

• 1.xlsx
    1.xlsx
    66 KB · Görüntüleme: 5
  • 2.xlsx
    2.xlsx
    66 KB · Görüntüleme: 2
  • 3.xlsx
    3.xlsx
    66 KB · Görüntüleme: 1
  • 4.xlsx
    4.xlsx
    66 KB · Görüntüleme: 0
  • 5.xlsx
    5.xlsx
  • 6.xlsx
    6.xlsx
    66 KB · Görüntüleme: 1
  • 7.xlsx
    7.xlsx
  • 8.xlsx
    8.xlsx
  • 9.xlsx
    9.xlsx
  • 10.xlsx
    10.xlsx
    66 KB · Görüntüleme: 2
Öncelikle yapak istediğiniz işlemi örnek çalışmanız ile beraber detaylı açıklamak ile başlayabilir siniz.
"uygun olan çalışmayı seçip çıktı almak istiyorum. " uygun olan çalışmayı hangi kritere göre seçiyorsunuz.

Dosya adına bakarak mı? Girdiğiniz bazı veriler ile eşleşen dosyalardan seçerek mi? nasıl?
Bu dosyaları siz oluşturuyorsanız ve yazıcı çıktısı alıyorsanız kullanıcılar bunu nasıl manipule edebilir.

Eğer dosyayı paylaşıyorsanız pdf olarak kaydedip paylaşabilirsiniz. Hatta daha da ileri gidip şifreli pdf de yapılabilir.

Geri