• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform ile kayıt hk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mustili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
xp tr
Merhaba arkadaşlar excelde basit bir userform hazırladım fakat kodları bilmediğim için userformu kullanamıyorum. Dosyayı ekledim. Eğer bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Araç tipi Malzeme ve diğer bilgileri O P Q sütunlarına giriniz.:cool:
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Evren_gizlen arkadaşım eline sağlık güzel olmuş fakat aşağıdaki satırda hata veriyor.

Cells(sat, "I").Value = DateValue(TextBox6.Value)

Evren_gizlen arkadaşım eline sağlık güzel olmuş fakat aşağıdaki satırda hata veriyor.

Cells(sat, "I").Value = DateValue(TextBox6.Value)
Çünkü geçerli bir tarih girmemişsiniz.
Tarihi 01.18.2008 biçiminde giriniz.:cool:

Senin yazmış olduğun kodda zaten otomatik tarih geliyor. İstediğimde odur. O anki tarih neyse onu yazsın ama dediğim gibi hata veriyor. o satırı gösteriyor. Elle manuel de girdim fakat yine aynı hatayı verdi.

Senin yazmış olduğun kodda zaten otomatik tarih geliyor. İstediğimde odur. O anki tarih neyse onu yazsın ama dediğim gibi hata veriyor. o satırı gösteriyor. Elle manuel de girdim fakat yine aynı hatayı verdi.

Bende hata vermiyor ama.
Tablodaki girilen verileri hep userformla girdim.
Neyse birde ekli dosyayı deneyiniz.:cool:

Son düzenleme:
Kusura bakma seni yoruyorum.eline sağlık çok güzel olmuş. Fakat küçük bi sorun var. 1 kere değerleri girip kayıt yaptıktan sonra 2 kez için tarihi değiştiriyor.

Kusura bakma seni yoruyorum.eline sağlık çok güzel olmuş. Fakat küçük bi sorun var. 1 kere değerleri girip kayıt yaptıktan sonra 2 kez için tarihi değiştiriyor.

Biliyormusunuz bu söylediklerinizin hiç bir bende olmuyor.Program çok güzel çalışıyor.Tıkır tıkır çalışıyor.Bence sizin Excel'de bir problem olabilir.:cool:
Önceki mesajımda bir değişiklik yaptım.Bir indirip deneyiniz.:cool:

Çok teşekkür ediyorum.elinize sağlık...

Geri