Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Userform kullanarak kullanıcının data girişi yapmasını istiyorum ama istediğim örnek biraz karışık, gerekli dosyayı ekledim geniş açıklaması içinde mevcut yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Ekteki dosyada istediğinizi düşündüğüm uygulamalar var , inceleyiniz.
Platform List sayfasında tuş ile form açılıyor , girişlerinizi yapıp sayfaya atıyorsunuz, sürekli ilk boş satıra yazıyor. Form x çarpıdan kapatılamıyor ve çıkış tuşuna zorluyor. Buna basınca kitap save ediliyor ve sayfa kazara veri silinmemesi için kilitleniyor.
Numaralandırma konusunda , excelde daha iyi bir arkadaş birşeyler yapabilir mi bilmiyorum ama buna dokunmadım. Ya da kullanıcı kendi elle formda yazacak.
Sayfanın korunmasını istemiyorsanız Vba da userform kodlarındaki .protect gördüğünüz satırları silin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.