Userform içindeki ComboBoxta Süzme ve Aktarma

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar ben basit bir ödeme emri belgesi hazırlamaya çalışıyorum.Ödeme Emri Belgesine Userform aracılığı ile verileri aktarmak istiyorum. ComboBox21 ........ ComboBox30 larda fonksiyonel kodlar var ComboBox1 ..................ComboBox10 larda ekonomik kodlar, ComboBox11 .......... ComboBox20 lerde yansıtma kodlarına ait.Sorunum ise ComboBox1 de seçim yapılınca hemen karşısında bulunan ComboBox11 e ilgili verileri süzüp listeleyecek ve o listeden seçim yapılabilecek.Aynı şekilde ComboBox2 nin karşındaki ComboBox12 ye süzme yapılacak ve ComboBox10 a kadar aynı şekilde devam edecek.Seçimler tamamlandıktan sonra aktar butonuna basılarak "ÖDEME" sayfasına sırasıyla b2,c2,d2 ve e2 hücrelerine alt alta aktaracak.Aktar butonuna tekrar basınca eski aktarılanları temizleyip yeni verileri aktaracak.Açıklayıcı olması açısından eklediğim dosyadaki "SORGU" sayfasındaki ComboBox ta seçim yapılınca hemen yan tarafa o seçimle ilgili veriler geliyor.Ben bu işlemi aynı sayfadaki CommandButton tıklanınca açılan userform içinde yapmak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar