• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform Ekran Boyutu

Katılım
27 Temmuz 2007
Mesajlar
113
Excel Vers. ve Dili
ofis 2000
Bir UserForm'u farklı yöntemlerle tam ekran yapabiliyoruz. Ancak Bu büyüme sonrasında UserForm üzerindeki nesneler(TextBox, Comm.Buton v.b gibi) aynı boyutta kalıyor. Nesnelerin UserForm ile birlikte orantılı olarak büyümesi için bir yöntem var mıdır?
Nesnelerin boyutu ekran çözünürlüğünden etkilendiğine göre,(biraz uzun ve dosya boyutunu büyüyen bir yöntem) kullanılan ekran çözünürlüğüğünü bulup, buna göre farklı büyüklükteki UserForm ları çağırabiliriz diye düşünüyorum. Bunun da nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Ya da başka bir yöntem var mıdır?
 
Ekte geçmişte hazırladığım bir programdan bir örnek dosya ekliyorum. Bu dosyada userformum maximize tuşuna bastığınızda tüm nesnelerde orantılı olarak büyütülmektedir. Sanıyorum size bir fikir verecektir.
 

Ekli dosyalar

Geri
Üst