userform dan farklı sayfalarda veri aktarma

herkese selam,
aşağıdaki formlül ile userform dan bayi sayfasına isim adres vs. aktarıyorum ve aktarma neticesinde ilgili sayfadaki kod sayesinde listeleme sırasında otomatik olarak verilen satır numarası ile hazırladığım şablon sayfasını kopyalatarak yeni sayfa açıyorum
yeni açılan sayfalardaki belli hücrelerede aynı komut ile veri aktarmak istiyorum mümkünmü
bir tek örnek verebilen olursa sanırım diğerlerini halledebilirim
İlgilenenlere şimdinen teşekkür ederim.

Private Sub LİSTEYEEKLE_Click()
If ALICI.Value = "" Then
MsgBox "Eksik bilgi girişi yaptınız. Lütfen ilgili bölümleri doldurunuz.", vbExclamation, "Dikkat !"
ALICI.SetFocus
Exit Sub
Else
ActiveWorkbook.Save
Sheets("BAYİ").Select
Range("A10").Select
Do While Not IsEmpty(ActiveCell)
ActiveCell.Offset(4, 0).Select
Loop
If Range("A10").Value = "" Then
Range("A10").Value = 1
Range("A10").Select
Else
ActiveCell.Value = ActiveCell.Offset(-4, 0).Value + 1
End If
ActiveCell.Offset(-4, 1).Value = ALICI & Value & " " & Value & ADRES2 & Value & " / " & Value & ADRES
ActiveCell.Offset(-4, 17).Value = TELEFON
ActiveCell.Offset(-4, 15).Value = ADRES2
ActiveCell.Offset(-4, 16).Value = ADRES
Sheets("BAYİ").Select
MsgBox "KAYIT İŞLEMİ TAMAMLANDI.", vbInformation
End If
End Sub

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sorunuzu tam anlamadım ama daha önce oluşturdugunuz sayfalara kayıt yapmak istiyorsanız ekteki dosya işinizi görebilir. iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

benim yapmak istediğim user form ile açmış olduğum yeni sayfaya kopyaladığım tabloya aynı anda bilgi atmak siz daha önce açtığınız sayfalara aktarıyorsunz. sizde sayfa ismi önceden belirlenmiş ben her seferinde artarak giden sıra numarası ile yeni sayfalar açıyorum

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sayfa ismi önceden belirlenmiş degil kodları inceler yada yeni bir sayfa eklerseniz comboboxa yeni sayfa-sayfaların dahil oldugunu ve o sayfaların belli hücrelerine kayıt yapabileceginizi görürsünüz sizin oluşan sayfalarınız şablon şeklinde aynı oldugunu düşünürsek bu kolay olmalı örnek dosya eklerseniz uygulanmış hali için yardımcı olabilirim. saygılar

sayın fedeal usta
kodu iyice inceledim ve söylediğin gibi değişken sayfalara bilgi atabildiğini gördüm ancak bilgi attığı sayfalarda satır aralığı değişkenlik gösterebilirmi. eklenecek sayfalar dahil bütün sayfalarda a10-c20 tablosu ayrıca a21 ve c20 tablosu bulunmakta ve bu tabloların son satırılarına veri girildikçe otomatik satır ilave ediyor ve toplamlarına dahil ediliyor.

örnek dosyadaki gbi

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
tablolarınızı inceledim altalta ve sabit satırlı degil tablonun son boş satıra veri atarız.
Son_Dolu_Satir = Sheets(ComboBox1.Text).Range("a3:a11").End(xlUp).Row
Bos_Satir = Son_Dolu_Satir + 1
kodun kırmızı yazılı yerlerini degiştiririz olur ancak satır artıyor bunuda çözeriz ancak tabloları yanyana almamız gerekir. yani tablo1 a sütünundan başlasa tablo2 m sütunundan başlasa olurmu? belki bu haliylede yapılır ama beni aşıyor gibi uzman arkadaşlarımız bir el atsa olabilir. yinede bir deneyim olursa dosyanızı eklerim. saygılar.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sanırsam oldu fonksiyon destekli inceleyin

Ekli dosyalar

fedeal arkadaşım ilgine çok teşekkür ederim ama olmuyor hata veriyor üzerinde biraz çalıştım ancak sorunu halledemedim.