• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userform dan çalışma sayfasına veri aktarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2007
örneğin:
çalışma sayfasında kredi kartı borçları butonum var ve yanında textbox 16 var
kredi kartı borçları butonuna basınca userform1 açılıyor ve labellerde maksimum bonus word.. ve karşılarında textboxlar var. bu textboxlara bonusun tutarı wordun tutarı gibi tutarları girdikten sonra yine aynı userformun altında tamam butonu var

bu tamam butonuna basınca bu kredi kartlarının tutarlarını topluyor userformu kapatıp çalışma sayfasına geri dönüyor

yapmak isteyip de yapamadığım ise
bu toplamı userformdan alıp çalışma sayfasındaki genel başlık butonu kredi kartlarının textboxına genel toplam olarak aktarmasını istiyorum ama userformdan çalışma sayfasına aktaramıyorum

userformdaki int(textbox1.text)+int(textbox2.text)+........ bu toplamın çalışma sayfasındaki textbox a aktaramıyorum bu formüle = ne demeliyim çalışma sayfasında textbox a geçmesi için

eğer userformda bi text box oluşturup bu toplama eşitlersem topluyor ve toplam kredi kartı borçlarını yazıyor veriyor ama ben bunu userformda ki textboxa değil çalışma sayfasındaki textboxda göstersin istiyorum

userform daki textbox1 in sayısal değerini x
textbox2 nin saysal değerini y
textbox3 ün sayısal değerini z
userformdaki butona tıklayın ca x + y + z nin değerini çalışma sayfasındaki textboxda nasıl çıkarıtırım
formülüze edemedim codu hakkında yardım istiyorum lütfen

Son düzenleme:
kimse cevaplamadı sorumu??

cevaba kendim ulaştım

Sheets("Sayfa1").TextBox13.Text = Int(TextBox1.Text) + Int(TextBox2.Text) + Int(TextBox3.Text)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri