• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm da güncelleme sorunu

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Arkadaşlar ekteki dosyada data sayfasında yeni eklemeler yaptığım halde user form da bir türlü bu yeni ekelemeleri göremiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sorunuzu açık değil. Daha detaylı açıklama yaparmısınız..

.

Merhaba,

Sorunuzu açık değil. Daha detaylı açıklama yaparmısınız..

.

Sorun şu user formun veriyi çektiği sayfaya el ile ilave girişler yapıyorum. daha sonra user form da veriyi çağırdığımda data sayfasına yaptığım girişleri çekemiyorum. Data sayfasına girilen değerler user form üzerine gelmiyor.

bu bir ölçüm kontrol raporu olacak stok kodunu yazığımda data sayfasındaki gerekli veriler otomatik olarak userform a gelmeli (el ile yeni eklediğim kodlar gelmiyor) sanırım bu kez anlattım :)

Eğer stok numaralarından bahsediyorsanız, denedim herhangi bir sorun yok. Güncel bir şekilde veriler geliyor..

.

Eğer stok numaralarından bahsediyorsanız, denedim herhangi bir sorun yok. Güncel bir şekilde veriler geliyor..

.

stok numaraları geliyor ama yanına girdiğim stok adı ve diğer ölçüm parametreleri gelmiyor.

Daha önceden eklenmiş stok numaralarını denerseniz userformda bazı kodlar ve + işaretleri çıkıyor. Ekle dediğimde de rapora bu işaret ve ölçüleri ekliyor. Elle eklediğimiz yeni kodlarda bu işlem gerçekleşmiyor :(

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?:frown:

Geri