• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userform da girdiğim değerlerle sayfa 2 de veri buldurup sayfa 3 e kopyalatmak istiyo

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Arkadaşlar yardım gerekiyor.
Dosyamı incelerseniz biraz anlarsınız. Sayfa 1 de bir userfom um var bu formda girdiğim değerler sayfa 2 ye giriliyor. Sayfa 2 de düşeyara formuluyle bulunan değerler ekrana geliyor. Buraya kadar her sey normal. Asıl bundan sonrası zor. Bu bulduğum değerleri sayfa 3 içerisine alt alta ( boş olan son satırdan başlamak üzere ) sıfır değerlerini almadan aktarmak istiyorum userform1 içinde ekleyeceğim bir commandbuton ile bu işi nasıl yaparım.

Şimdiden teşekkür ederim arkadaslar

Ekli dosyalar

Arkadaslar biraz destek olursanız sevinirim aslında cok zor olmadıgını dusunuyorum ama ben nedense bir yöntem bulamadım

arkadaşlar ellerinize sağlık mükemmel olmuş : )
destekleriniz için çoook teşekkür ederim. : )
baksanıza ne kadar kolaymış : )

Merhaba letabase,
Eklemiş olduğunuz çalışmadan yaptığınız yemeklerde hangi malzemeden ne kadar kullandığınızdan başka bir şey anlaşılmıyor. Biraz daha açıklama yaparsanız iyi bir kuru fasulye yapacağız sayeneizde.:) Şaka bir yana ,yeterli açıklama yaparsanız mutlaka bir yardım alırsınız. İyi çalışmalar..

sayin acolkesen sayfa1 de yemeklerde kullanılan malzemeler bulunuyor buradaki command buton ile acılan userform1 de haftalık yemek kodlarını yazdığımda sayfa1 deki yemek malzemelerini düşeyara ile bulup ekrana getiriyor. buraya kadar her şey güzel ve işliyor. ama yapmak istediğim bunları buradan alıp sayfa3 e aktarmak ama şöyle bir sorunum oluyor. sayfa1 de boş olan hücreler sayfa 2 de sıfır değerini alıyor ( düşeyara ile bulduğu için ) sayfa3 te bu sıfır değerleri olmayacak ve veri olan hücreler sırasıyla alt alta eklenecek yani aslında yapmak istediğim sayfa1 deki verileri bulup boş olan hücreler hariç altalta ekletmek gerçi çok farklı bir yolla bu sorunu hallettim ama asıl yapmak istediğim farklıydı.

Geri