Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn Dostlar,user formun capatıon özelliği yani üzerinde görünen adını belirli bir hücreden alması mümkünse nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusunuz.saygılarımla
Sayfa2'den hücrden Form Başlığına veri bağlantısı yapılacaksa, ilgili kodu Sayfa2'nin kod bölüme yapıştırmanız gerek. Aksi takdirde kod çalışmaz. Büyük ihtimale böyle bir şey yapmış olabilirsiniz. Çünkü Formun adını değiştirerek denenmesine rağmen kod çalıştı. Hatalı uygulama söz konusu.
ilginize teşekkür ederim.sanırım sorun sayfa adında imiş.Sayfa1 olarak bir sayfa gösterdiğimde Sn TheGreatest in vermiş olduğu kodla çalıştırabildim.saygılarımla
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.