Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili dostlar Userformu yazdıra biliyorum ancak formu A4 kağıdın sağına-soluna, yukarı ve aşağı çekmek istiyorum bu konuda yardımlarınızı bekler herkese selam ve sevgiler
sevgili arkadaşlar soru anlaşılmadı ise soruyu tekrar soruyorum user formu diğer Word ve Excel sayfalarında olduğu gibi sayfa yapısından ayarlamak istiyorum örneğin formu a4 kağıdının sol tarafından 5cm içerisinden başlamasını veya sağ taraftan 4cm içeriden yazmasını forma bu şekilde oturmasını istiyorum bu konuda yardımcı olma gayretinde olan herkese sonsuz teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.