• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

User formdaki verileri taksit bölümüne atma

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sayın üstadlar hocalarım merhaba derdimi kısaca şöyle anlatayım ekte iki dosya verdim bu dosyalardan taksitli satış bölümündeki userformla birlikte burak form'un içindeki göstermiş olduğum yere gelmesini istiyorum burak form'un iiçinde ne istediğimi ayrıntılı olarak yazdım böyle birşey yapmam mümkünse yardımlarınızı bekliyorum saygılar teşekürler

Ekli dosyalar

sayın burak bey

örnekteki dosya birazdaha gelişmişi kullanırsınız diye düşündüm

Son düzenleme:
ayhan bey öncelikle teşekkür ederim
ama bana biraz daha basiti lazım burak forma göz attıysanız oradaki taksit bölümüne basit bir user forma girdikten sonra yani sizin yaptığınızın basiti sadece taksitlerin girildiği forma girdikten sonra o bölüme otamatik atsın istiyorum birde ben bu işte biraz yetersizim yardımcı olursanız memnun oluruz.

selamlar

sizin yaptığınız çalışmada veri girişi sayfasından ziyade tüm veriler 1 sayfada toplamanız daha uygun olur

taksitli satış yaptığınız müşterileri 1 sayfa da toplar istediğinizde form yardımı ile de sayfadan

aratıp listeleyebilirsiniz

eki inceleyin

Son düzenleme:
Dosyanız ekte.
Tarihleri siz kendi bildiğiniz gibi yapın.:cool:

Ekli dosyalar

evren bey teşekkür ederim tam istediğim gibi biraz değişiklik yapınca işimi görürü saolun...
aydın bey ilginizden dolayı sizde teşekkür ederim.
yanlız userformu aç butonunu aşağa sarı ile yazdığım taksit yap butonu olarak nasıl yaparım birde tarihler çıkmıyor ama yinede iş görür tekrar sağolun.

evren bey teşekkür ederim tam istediğim gibi biraz değişiklik yapınca işimi görürü saolun...
yanlız userformu aç butonunu aşağa sarı ile yazdığım taksit yap butonu olarak nasıl yaparım birde tarihler çıkmıyor ama yinede iş görür tekrar sağolun.
Tarih konusunu söylemiştim.Siz listboxa bir formüle göre almışsnzı.Ben bilmiyorum siz biliyorsunuz.Ayni uygulamayı butonada yaparsanız olur.:cool:

çalışmanız

merhabalar çalışmanızı tamamladıysanız atarmısınız banada başlangıcı böyle ama daha gelişmiş birşeyler lazım
teşekkürler
saygılar

Geri