Soru User Form

Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06/10/2023
Hayırlı akşamlar arkadaşlar . User form açıkken excel sayfasında çalışma nasıl yapabilirim acaba.

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2021 Türkçe
UserForm'un ShowModlal özelliğini False yapmalısınız.

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2021 Türkçe
Tam anlamadım galiba. Formu siz tutup başka bir yere sürüklemediğiniz müddetçe zaten sabit durur.

İlk açıldığında istediğiniz bir konumda açılmasını istiyorsanız; StartUpPosition = Manual yapın.
Left ekranın soldan uzaklığı ve Top ekranın yukarıdan uzaklığı istediğiniz değerleri yazın.

Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
06/10/2023
Tam anlamadım galiba. Formu siz tutup başka bir yere sürüklemediğiniz müddetçe zaten sabit durur.

İlk açıldığında istediğiniz bir konumda açılmasını istiyorsanız; StartUpPosition = Manual yapın.
Left ekranın soldan uzaklığı ve Top ekranın yukarıdan uzaklığı istediğiniz değerleri yazın.
Çok teşekkür ederim tam istediğim şekilde oldu. Ben anlatamadım ama siz yin sorunu güzel çözdünüz. Emeğinize sağlık.

Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
06/10/2023
Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Seyit Tiken arkadaşım örnek dosya eklemiş ALLAH razı olsun. Ama ben nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum. User Forma Resim, Simge veya ikon nasıl atanır. yardımcı olursanız çok memnun olurum.

EmrExcel16

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Bir adet CommandButton ekleyin , Properties bölümünden Picture nin sağındaki "..." tıklayın resmi seçin.

212416