• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

User form sporcu takip formu olarak çalışmadı

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Daha önce varolan bir user formda bazı veri başlıkları ekledim. Önceki hücrelerdeki veriler çalışıyopr, yeni eklenenler çalışmıyor. Nasıl hallederiz.

Ekli dosyalar

Dosyanız ekte ve size ait başka bir çalışmaNIN düzenlediğim dosyaSıNIDa ekliyorum...

Ekli dosyalar

Dosyanız ekte ve size ait başka bir çalışmaNIN düzenlediğim dosyaSıNIDa ekliyorum...

Üstadım
userform deneme nb2.xls dosyasında ekleme silme vs. hep işlemde aynı hatayı veriyor. "Compile error Can't find the library"
SPORCU TAKİP NB1.xls DOSYASI KAYDETME İŞLEMİNİ YAPIYOR. "yazıcı ön izleme" işleminde excel kayboluyor.Yardımlarınız için teşekkürler..

Son düzenleme:
Girilen kayıtları yapıyor, kayıtlar görülebiliyor. Ancak hata veriyor. "Compile error Can't find the library"
Diğer tuşlar çalışmıyor.

İyi akşamlar,

dosyalarınızda oluşmuş olan problemlerin giderilmiş halleri ektedir.
Merhaba üstadım,
İlginize teşekkürler.
Burada 1.inci dosyada; bilgi girişi rahat yapabilmekteyim burada sıkınyı yok. yazdırma işlemleri bölümünde hiçbir tuş çalışmamaktadır.
Burada kesinti toplamına göre brütü girdiğimiz için ele geçeni otomaikmasn yazması ve sıra numarası 1.inci sırayı yazdıktan sonra 2, 3 otomatik sırlama yapması mümkün olabilirmi.
2.incisi sporcu takip formunda
1 tane daha aynı formdan kopyası oluşturularak birisi hakem bilgi formu 1 i sporcu bilgi formu olabilirmi (ben çoğalatamadım daha doğrusu beceremeyeceğim işe girişmedim.)
sporcu takip formunda doğum yeri yerine yaşı olsun. bir de branşı kutusu olsun
Bunlar bayağı oldu uzadı ama bakabilecenmi.

Geri