• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

User Form ile sorgulama veri ekleme

Katılım
9 Ocak 2008
Mesajlar
138
Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
User Formda texbox ile sorgulama seçilen veriyi satıra eklemeyi nasıl yapabilirim

user forumla aratarak ekleme yapmak istiyorum.Ben bi stok_kod_ara diye bi user form oluşturdum fakat user form bilgim olmadığı için bağlantılarını yapamadım.User forum klavye kısayolu ilede çalışabilmeli örneğin F4 de bastığımda stok_kod_ara user formu çalışmalı.User forma lisemesi içinde bişi koydum stok kodunu adına gramına en boy ve malzeme koduna göre aranabilmeli aşağıda listelendiğinde üzerine çift tıklandığında B hücresine eklemeli.Örnek dosyamı oluşturdum bakabilirseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:
Stok sayfasındaki verileri listeletebildim dosyayı ekledim.Tek yapılması gereken kutucuklarla arama yapabilmek ve listboxta seçilen Sheet1 sayfasında B hücresine işlenmesi
 

Ekli dosyalar

Acil yardıma ihtiyacım var yardım edebilirseniz sevinirim.
 
Yardım edebilecek kimse yok mu
 
Son düzenleme:
User Formda texbox ile sorgulama excele veri ekleme

User Formda texbox ile sorgulama excele veri eklemeyi halit beyin yardımlarıyla yaptım.Sayfaya kaçtane kopyalanacaksa adet girerek o kadar kopyalanabiliyor.İşine yarayacak arkadaşlar için dosyayı tekrar ekliyorum.

User formu açmak için ctrl + shift a ya basmak yeterli
 

Ekli dosyalar

Geri
Üst