• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

user form hakkında

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
ekli dosyada visual basicle user form oluşturdum veri girişi isimli sayfaya sırayla verileri aktarmasını istiyorum ancak nasıl yapıldığını çözemedim
değerli forum kullanıcıları ben ağrı aile sosyal de görevli maaş mutemetiyim amacım anlaşılır kullanımı kolay bir işçi maaş programı hazırlamak fikirlerime destek olursanız sevinirim.

Selamlar

Userform üzerinden Sayfaya kayıt hakkında basit bir dosya.
Size Bir fikir verecektir.

İnceleyiniz

Selamlar
1. si Sıra noyu otomatik siz giriş yaptıkça kendisi verecek.
2. si Özellikle 4 tanesini yaptım çünkü geri kalan kısımları o kodlara bakarak siz yapın diye.

ben @Mdemir63 'ün yardımı ile formu tam olarak oluşturdum
ancak kafamdaki proje maaş programı olacağı için user formda bilgileri girip kaydettikten sonra
kişi bilgilerini bulabilmeli ve her aya göre değişkenleri girebilmeliyim
bul butonunu nasıl aktif hale getireceğimi çözemedim saygılarımla.

hocam allah bin kere razı olsun

Selamlar
Hepimizden. İşinize yaramasına sevindim.
Ancak Kayıt yaparken TC no aynısını girdiğinizde bu TC no daha önce girilmiş uyarısı verir.
Aslında Aramalarınızı TC no ya göre yapsanız daha iyi olur. Nedeni Aynı isimden birden fazla olabilir.
o anlamda TC no ile kayıt buldurma daha sağlıklı olur. Sadece Tavsiyedir. Yine de siz bilirsiniz.

iyi çalışmalar

Selamlar
Hepimizden. İşinize yaramasına sevindim.
Ancak Kayıt yaparken TC no aynısını girdiğinizde bu TC no daha önce girilmiş uyarısı verir.
Aslında Aramalarınızı TC no ya göre yapsanız daha iyi olur. Nedeni Aynı isimden birden fazla olabilir.
o anlamda TC no ile kayıt buldurma daha sağlıklı olur. Sadece Tavsiyedir. Yine de siz bilirsiniz.

iyi çalışmalar
hocam tavsiyeniz çok mantıklı ancak anlamışsınızdır.
asla bu konuda profesyonel yada orta düzey değilim.
acemi çaylak,
ama kafasında bir çok proje olan ve excel hayranı excelle oynamayı seven biriyim.
uygulamalı excel dersi almayı çok istiyorum ancak bulunduğum şehirde ciddi bir kuruluş olmadığından
internet üzeri alıntılarla örneklerle çabalıyorum.
saygılarımla.

Selamlar
Sayın: @Ercan_ÇELİKOĞLU ciddi kuruluş aramanıza gerek yok. Bizim sitemiz herkese yeter.
Çünkü çok bilgili insanlarla dolu. Sizde eski bir üye olarak mutlaka biliyorsunuzdur.

Kolay Gelsin
İyi Çalışmalar

Sayın Ercan_ÇELİKOĞLU merhaba,

"uygulamalı excel dersi almayı çok istiyorum" ifadenizden yola çıkarak, şayet yanlış anlamazsanız, bir önerim olabilir mi ?

Sitemizin bir çok hizmetinden, olabildiğince çok faydalana bilmek için "Altın Üye" (süresi size kalmış) olmanızı öneririm,

Örneğin ; Dosya eklemeniz, dosya indirmeniz, Excel Dersanesi'nden, Altın Üyelere Özel ve benzeri konularda bir çok çözüm ve önerilere erişebilir siniz.

Teşekkür ederim.

Geri