• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

user form açılışları çeşitlendirilebilirmi

Excel Vers. ve Dili
2003
hocalarım sayfadaki user form açılırken açılış efekti konabilirmi bu konuda herhangi bir başlık bulamadım(yukardan yavaş açılan veya sağdan gelen vb.)eğer bu konuda yol gösterirseniz sevinirim teşekkürler

buyrun

hocalarım sayfadaki user form açılırken açılış efekti konabilirmi bu konuda herhangi bir başlık bulamadım(yukardan yavaş açılan veya sağdan gelen vb.)eğer bu konuda yol gösterirseniz sevinirim teşekkürler

tabiki mevcut sayın mustafa7691..
ekteki dosyayı inceleyiniz..umarım hoşunuza gider.. kendiniz oynanamalar yapabilirsiniz kodda..

evet çok hoş buna benzer efekler arıyordum tabiki öğrenebilmek için sağolun

sayın korkut hocam benim buna benzer bir efekti kullanmak istediğim sayfada bir label ile takvim mevcut ve oda aynı user form activeted kodu ile çalışıyor bu ikisi nasıl birleştirilebilir (aynı kodu 2 kez kullanamayacağız heralde)

gerçekten çok güzeller hazırladığım bir formda kullanmak istiyorum ama bir önceki sorumda mevcut problemime yardımcı olurmusunuz sayın seyit hocam teşekkürler

hımm..

iki kod bloğunuda aktivate olayına yazabilirsiniz.bir sorun olmaması lazım.hata mesajı ile mi karşılaşıyorsunuz böyle yapınca ?

evet hocam hata bloğu bu kodu gösteriyor ben ona bağlamıştım (aynı sayfa da iki kez aynı kodun olması ama bilemiyorum

Private Sub UserForm_Activate()
On Error Resume Next
Do
UserForm1.Label27 = Format(Now, "dd mmmm yyyy dddd hh:mm:ss")
DoEvents
Loop
End Sub

bu label kodu hocam

:-

seyit tekinin kodlarını combine ettim sizin kodunuz ile. bi inceleyin isterseniz.

Peki, userformda efekt olarak formun transparan halden giderek koyu hale gelmesi sağlanabilir mi?
Ya da yanıp sönen bir userform güzel gözükebilir..

Son düzenleme:
TeŞekkÜr

Merhaba DeĞerlİ Hocalarim.bu ÖrneĞİ Ortaya Koyan GelİŞtİren Herkese TeŞekkÜrler.bİr Şey Sormak İstİyordum Acaba AÇilan Bu Formun Üzerİne Komut DÜĞme Nasil YerleŞtİrİlİr.(bu DÜĞmelerlede BaŞka Sayfalar GeÇmek İÇİn )eĞer Soru Hatali İse Şİmdİden ÖzÜr Dİlerİm.teŞekkÜrler

sayın korkut hocam yanlış olmasın uygulama bana ait değil bir başka arkadaşa aittir ben sadece aracıyım ben asıl sizlere ve bunun gibi uygulamaları üreterek görmemize ve kendimizi geliştirmemize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum kolaylıklar diliyorum

Indirilemiyor adminnnnn

Geri