• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Useformun doldurulması

manisali50

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Arkadaşlar tekrar merhaba..
Sorumu tekrar yeniliyorum...
Ekte yolladığım dosyada da görüleceği üzere "Arıza Bildirim Formu Bilgi Giriş Ekranı" butonuna basıldığında userformu getirmeyi başardım .
Ama dosyadaki "Arıza bild.for.dold.sayfası" na girdiğim bilgileri "Arıza bildirim formu" na aktarıp oradan da AKTAR butonu ile ilgili tezgahın sicil kartına işletiyorum.
Ben güzellik olsun ve bu userform kullanma işini iyice öğreneyim diye konuyu böyle userform üzerinden yapmaya karar verdim.
1) "Arıza bild.for.dold.sayfası" na girdiğim bilgileri userforma nasıl gireceğim?
2) Bu userforma girdiğim bilgileri "Arıza Bildirim Formuna Aktar" butonuna basıp "Arıza bildirim formu" na nasıl aktaracağım?
3) "Kapat" butonuna basıp bu bu formdan nasıl çıkacağım??
Tarih formatı .../.../..... şeklinde olmalı..Ben diyelim ki 21/12/2010 tarihi yazacağım. 21 yazdım mı / işaretinin diğer tarafına otomatik geçmeli,12 yazıp yine otamatik olarak diğer tarafa geçmeli ve 2010 yazmalıyım.
Saat formatı da 00:00 şeklinde olmalı..16:00 yazacaksam ben sadece 1630 yazmalıyım.Sistem otomatik olarak : işaretinin iki tarafına bölmeli.....
Formun yeni halinin olduğu dosyam ektedir...
Adım adım anlatırsanız o kadar çok sevinirim ki..Bu user form işini öğrenmeyi çok istiyorum çünkü..
Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşım gerçekten muhteşem..Yüzümü kızartarak tek eksiğini söylemek istiyorum..Tarih ve saat sütunları istediğim şekilde olabilir mi? Önemli değil gerçekten ama merak işte..İlla ki en iyisi olsun istiyorum..
İlgine,bilgine ve emeğine teşekkür ediyorum

Tek kelime ile MUHTEŞEMSİNİZ...Çok çok çok teşekkür ederim.

sayın manisalı50,

arıza bildirim formu için oluşturduğunuz user formu benim dosyam içinde oluşturmanız mümkünmüdür acaba rica etsem ?

Geri