• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ürünlerin maliyetini hesaplama

Excel Vers. ve Dili
tükçe 2010
ekteki dosyayı guncelledim oradada ayrınlıtılı olarak belirttim istediğim şeyleri

ben bir kaç gün boyunca çalışıp kend işimizle ilgili bir stok takip ve alınan ürünlerin maliyeti hesaplamasını yapacak bir exel çalışması yaptım benim istediğim şey su şirketimize hemen hemen her gün yeni ürünler gelmekte dolayısıyla gelen ürünlerin hepsini her gün ayrı ayrı sıfırdan exele girmem gerekiyo maliyetlerini hesaplayabilmem için benim istediğim daha once girdiğim stokları bir buton mu olur ne olur bilemiyorum stoklarımı fiyatları ile birlikte girdikten sonra maliyetini hesapladıgım 2. sayfada butona tıklandıktan sonra ayrı bir yeni sayfa acıp oraya bunun o günkü tarihle kayıt altına alınmasını saplamak istiyorum her yeni gelen ürün için bu işlem yeni sayfalar acarak devam edicek ve acılan yeni sayfalarada mumkun olabilirse o gunun tarihini otomatik sayfa ismi kısmını asagıda atıyacak ve o butona tıklandıgında 1. sayfa ve 2. sayfa daki hersey sıfırlanıcak bunu yapmak mumkunmudur

kısaca
1. sayfada girdiğim bilgileri 2 . sayfaya otomatik olarak aktarıyor zaten benim calısmamda ben 1. sayfada yazdıklarımı bitirdikten sonra 2. sayfada bazı ek giderleri girip 2 sayfanın herhangi bir yerine buton yapıp (buna f10 tusu atanabilir ayrıca) tıkladıgımda 2. sayfaya aktarılan bilgilerin yeni bir sayfa otomatik olarak acılıp o gunun tarihiyle kayıt altına alınmasını istiyorum ve 2. sayfada ki navlun hariç genel toplamın (burası onemli genel toplamı istemiyorum navlun hariç genel toplamın aktarılmasını istiyorum ancak yeni açılan sayfanında birebir 2. sayfayla aynı açılmasını istiyorum ) da 2. sayfaya eklenen aynı butonla 3. sayfada ki hesap takip bolumunun alınan ürünler sutununda en alta otomatik olarak eklenip tarih yazan yerede o gunun tarihini yazmasını istiyorum ve kişinin hesabını oradan takip etmek istiyorum bu sayfanın yeri herzaman sabit kalıcak ama hiç değişmicek yeni açılan sayfalar 4. sayfadan sonra açılıcak 4. sayfadada kar zarar durumumu girilen bilgilerle takip edicem. boyle bir şey yapmak mumkunmudur arkadaşlar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sayfa ; Sütun bazında Anlatırsanız İlgilenen Çıkacaktır

sayfa ; Sütun bazında Anlatırsanız İlgilenen Çıkacaktır

1. sayfada girdiğim bilgileri 2 . sayfaya otomatik olarak aktarıyor zaten benim calısmamda ben 1. sayfada yazdıklarımı bitirdikten sonra 2. sayfada bazı ek giderleri girip 2 sayfanın herhangi bir yerine buton yapıp (buna f10 tusu atanabilir ayrıca) tıkladıgımda 2. sayfaya aktarılan bilgilerin yeni bir sayfa otomatik olarak acılıp o gunun tarihiyle kayıt altına alınmasını istiyorum ve 2. sayfada ki genel toplamın da 2. sayfaya eklenen aynı butonla 3. sayfada ki hesap takip bolumunun alınan ürünler sutununda en alta otomatik olarak eklenip tarih yazan yerede o gunun tarihini yazmasını istiyorum ve kişinin hesabını oradan takip etmek istiyorum bu sayfanın yeri herzaman sabit kalıcak ama hiç değişmicek yeni açılan sayfalar 4. sayfadan sonra açılıcak 4. sayfadada kar zarar durumumu girilen bilgilerle takip edicem. boyle bir şey yapmak mumkunmudur arkadaşlar

Merhaba ;
Ben sizin için bir uygulama oluşturuyorum ama biraz sürebilir dilerseniz şimdiki haliyle gönderebilirim.

istediğim gibi olucaksa beklemeye razıyım simdiden cok tesekkurler birde nasıl yapıldıgına dair bilgiler de almak isterim sizden

birde su anda hangi aşamadısınız tam istediğim gibi mi gidiyo bakmak için son durumunuzuda paylaşabilirsiniz bende kafamdan gecenleri size iletirim

sonuç olarak siz gelen ürünleri kaydedeceğiniz bir program istiyorsunuz yanılmıyorsam?
Bence bunu ayrı sayfalarda yapmaya çok da gerek yok.Hem bu çok sağlıklı bir yöntem de olmaz.Çünkü siz bir yıl boyunca her gün ürün girişi yapsanız bu 365 sayfa yapar ve veri kaybı riski büyük olur!önemli olan sizin alınan ürünün tarihini stok adedini ve maliyet giderlerini istediğiniz an görebilmenizdir değil mi?Ben bu şekilde bir uygulama yaparım isterseniz.

şoyle soyliyeyim bize haftanın belirli gunu ürünler geliyo o ürünler geldiğinde ben maliyet esabını yapıcagım aynı zamanda musterilerimden sipariş alacagım bu program üzerinden ancak ilk sayfada girdiğim bilgilerin kayıt altına alınmasını istiyorum ben dolayısıyla dediğim yol en mantıklısı geliyo bana zaten 2 aylık donemden sonra 2 ay once aldıgım ürünlerin bilgisini silebilirim bunun için bir sakınca yok yani geçmişe yonelik gelen ürün adetlerinin bilgileri bir süre için bana lazım daha sonrasında hesap takip bolumu asıl benim için onemli olan yer ordan hesapları takip edeceğim uzun bir süre yanlışlık oldugunda ordan bulucam orda işte gerye donuk bilgiler bana daha cok lazım benim paylaştıgım eki incelemiştirsiniz sanırım

Birkaç gündür yoğun olduğum için cevap yazamadım kusura bakmayın.O halde şöyle bir şey yapalım.Siz projenin ulaşacağı son durumu tabloda hazırlayıp tüm açıklamaları tablo üzerinde gösterin o şekilde ayarlayalım.Burada kelimeler ile karşılıklı anlaşmak zor olabiliyor açıkçası.Ben dosyanızı bekliyorum.

örnek dosyada ne ler yapılıcagını belirttim anlamadıgınız bir yer olursa belirtiniz bana lütfen

Ekli dosyalar

inşallah yapabilir valla başka yapabilicek olan varsa yardım ederse seviniriz gerçekten biraz karmaşık bişi ama yapılırsa süper olucak

Kendiniz oturup ugraşşanız nasıl olur?.
Sonuçta bu forum İnsanların takıldığı yerde o Konuda yardım etmek isteyen insanlarla dolu ..

Son düzenleme:
Geri