• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ürünlerin bazıları geliyor bazıları gelmiyor

fiyat verme teklif formunda üst başlıgı seçtikten sonra lat başlıktaki ürünler eksik gelmekte yardım ederseniz sevinirim. ayrıca sütünlara iskonto uygulanabilinirmi

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

"Sipariş Ara Yüzü" sayfasında, gelmeyen ürünler hangileridir, bir kaç örnek verirseniz deneme imkanımız olur,

Ayrıca Ekle--Ad--Tanımla'daki formülleriniz bozulmuş, #BAŞV! yazan yerler Main! olabilir

Kontrol edin, düzelmez ise gelmeyenlere örnek verin, bakmaya çalışalım,

Merhaba,

Ekle--Ad--Tanımla'daki formülleriniz bozulmuş, #BAŞV! yazan yerleri Main! yapıp denediniz mi ?

"kontrüksiyon borular" B sütununda açılır kutuda böyle bir isim yok, İng. nedir ?

b stunda bulunan konstrüksüyon borular karşılıgı 'Ø21 1,20 diye devan eden alt başlıklar

b stunda bulunan konstrüksüyon borular karşılıgı 'Ø21 1,20 diye devan eden alt başlıklar

Merhaba,

Ben bulamıyorum sayın manager, münkünse sayfa ve hücre adresini yazarmısınız, örneğin Main sayfası B:125:150 gibi...

Sayın Manager merhaba,

Dosyadaki çözüm yanılmıyorsam uzmanımız sayın MUygun'a ait, onun stiline benzettim,

Dosyada deneme yanılmalar yaptım, hs! sayfasında 37 nci satıra kadar veri alıyor, bu da 37 den sonrakileri göremiyoruz demektir, Örn, V37 yi aşağıya doğru artıramadım,

Çabalarımla çözemedim, sayın MUygun halleder sanıyorum,

Beklettiğim için kusura bakmayın,

Teşekkür ederim.

merhaba

hs sayfası A sütununda bulunan sıra no formülünü silerek bu sütunda 1-100 arası numara vererek deneyiniz.

Geri