• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ürün takip Listesi

Arkadaşlar merhaba,Ekteki Ürün takip Listesi ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden emeğinize çok teşekkür ederim.Ayrıca bu excel dosyası ile ilgili önerilerinizi de yollayabilirsiniz.herkese kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Merhaba
Ekli dosyayı inceleyin.
Önerilere gelince;
Başlangıç olarak exceli excel gibi kullanın. Sanırım word ağırlıklı çalışan birisiniz.
Tablonuzda giriş-çıkış sayfasında Miktarı başlığı altındaki (G sütunu) sayıların önünde yada arkasında boşluklar var. Sayıyı bir şekilde kullanacaksanız bunu boşluksuz yazmanız daha mantıklı.
O nedenle bu kısımdaki sayıları değiştirdim. Tabloyu kullanmak isterseniz kendi gerçek sayılarınızı yeniden girin.
Tablo kullanılacaksa çoğaltma ile ilgili gerekli açıklamalar var.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Yardımlarınız için ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.evet word ağırlıklı çalışan biriyim.exceli öğrenmeye ve geliştirmeye çalışıyorum.Bana önerebiliceğiniz kitap ya da cd varmı?

iyi çalışmalar

Bu sitede bulunan kitaplardan (kitap mağazamız bölümünde) herhangi biriyle başlıyabilirsiniz.
Ama Bu siteyi bulmakla en büyük uygulama örnekli açık kitaplığı bulmuşsunuz.Burdaki örnekleri inceleyin. Örneklerde kullanılan yöntem ,işlev fonksiyon ve makrolarla ilgili arama yaparsanız yeterince açıklama bulacağınıza eminim.
İyi çalışmalar.

Exel ürün takip

kolay gelsin benim exel ürün takip gibi ama biraz daha farklı bi programa ihtiyacım war yardım edermisiniz ?-

Son düzenleme:
Geri