• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ürün koduna göre veri getirme

Excel Vers. ve Dili
2010
Excelde kendi iş yerim için bi tablo hazırladım. Aslında basit birşey ama ben yeptığım için mutlu oldum ve bu tabloyu nasıl program halıne getırıımı bılmıyorum aslında bi nevi stok programı
şöyleki

a1 hücresine barkodu girdğğimizde
tarih -barkodu - ürün kodu - ürün adı- - numarası- fiyatı-satılan
gibi değerleri çekiyor ben bunu makro yada visıal basic de nasıl çalıştırıyorum bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşa dosyayı göndermek istiyorum lütfen yardımcı olunuz

şimdiden çok teşekku ederim

syg

Merhaba ariza,
Ben de kendi işyerimde kendi programımı kullanıyorum. Nasıl bir şeyler istediğinizi açıklayan bir örnek dosya veya kendi başladığınız bir çalışma eklerseniz adım adım yardım gelecektir. İyi çalışmalar.

Öncelikle çok teşekkur ederm ben Trilenium sayesinde baya yol kat ettim şimdi ise bunda değişiklikler yapmak istiyorum tablo getirme günlük satış rapor vs gibi. Alllah razı Olsun Trilenium cok yardımcı oldu ancak çalışmadı. ben ekte gonderdım . k.kartı ve gunluk satışları nasıl yapa bılırım
Şimdiden Çok teşekkur ederim

Ekli dosyalar

Merhaba sayın ariza,
Eklediğiniz dosya bende de çalışmadı. Benzer bir çalışma ekledim. Ancak dosyanızda yeterli açıklama yok. Örn; tabloyu nerden alacaksınız, günlük satışların kaydedileceği sayfa gibi bir takım çalışmaları yapmanız gerekir.

Ekli dosyalar

Geri