• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ÜRETİM SÜRESİ DAKİKA HESAPLAMA

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
sabah çalışma saati 08:30
çay molası :10:00 -10:15
yemek molası 13:00 13:45
çay molası :16:00 16:15
bitiş :18:30

Soru : makineye giren işin net olarak molaları çıktıktan sonra kaç dakikada üretildiğini hesaplamak istiyorum.05/09/2018 09:00 da başlayan bir iş 07/09/2018 16:45 de kaç gün kaç dakikada bitmiştir. ve toplam şu kadar dakikada bitmiştir.
Yardımcı olurmusunuz.

Merhaba.

Sayın @çıtır 'ın eklediği dosyanın indirilmesine CHROME izin vermediği için inceleyemedim.

Ekteki belge de alternatif olsun.
Belgeye, fareyle BURAYA tıklayarak da erişebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Örnekler için teşekkürler...

dosya indirelemiyor engelleniyor chrome tarafından
Eski dosyada 8 indirme yapılmış.Daha da geliştirerek yeni dosya yükledim.Sizin dosyayı indirmeniz için ne gibi bir yardımda bulunaçağımı bilemiyorum.Elimden gelen bu kadar.Bir öneriniz var ise yazınız. #2 mesajdaki Dosya yenilendi.

Çok teşekkür ederim dosyayı indirmeyi başardım. Aynı gün içerisinde farklı saatler girdiğimde sorun alıyorum.

tarih ve saati girdiğim zaman #AD diyor aynı gün veyaz farklı gün değişmiyor

Örnekler için teşekkürler. İşime yarayacak formüller.

Tekrar merhaba.
Konulara yazılan cevaplarla ilgili olarak; verilen cevapta sorun varsa sorunu yazarak, yoksa da ihtiyacı tam olarak karşıladığını belirten olumlu görüş yazarak geri bildirimde bulunmayı unutmayınız.
Çok sayıda konuya cevap yazan biri olarak şunu belirteyim; cevap yazanların tek beklentisi, cevapla ilgili geri bildirim almaktan ibarettir.
.

Sarı alanlara dokunmuyorum.Dosyayı indiriyorum boş beyaz hücreye tarih saat girdiğim zaman AD? hata iletisini alıyorum.

Sorunun kaynağını buldum eski bir sürüm office kullanıyorum.Yenisini yükledim.Çalışıyor kusura bakmayın.Yardımlarınız için çooook teşekkür ederim.
Cumartesi ile ilgili kısmı çözmeye çalışıcam teşekkür ederim herşey için

Merhaba Sayın @okanatakan .
Sayın @çıtır 'ın eklediği dosyayı bir türlü indiremedim, şu anda da harici bağlantılar boş.
Sizdeki dosyayı, bir dosya paylaşım sitesine yükleyip, oradan alacağınız erişim adresini forumda paylaşır mısınız?
.

Cevaplarımın tümünün alt kısmında bulunan İMZA bölümünde, belge yüklemeye ilişkin kısa açıklama var.

Ömer Bey güzel bire çalışma olmuş

Geri