• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Üretim grafiği yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan reyc35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2016 office
Merhaba,
Elimde 800 e yakın farklı ürünün 1 yıl içerisinde gün gün farklı tarihlerde üretim adetleri var. Bunları 1 grafik içerisinde tek tek görebilmek istiyorum. Yani 1 grafik üzerinde tıkladığımda A ürünü tıkladığımda B ürününü görebilmek istiyorum. Beceremedim bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

.

Merhaba.

Hoş geldiniz.

Bir örnek dosya eklerseniz daha uygun olur.

.

Örnek olarak paylaştığım fotoğraftaki gibi bir grafik ancak bu grafik her ürün için ayrı olarak seçebilmeliyim. Mesela görünen Kategoriler kısmından A ürününü seçicem ve onun grafiği gelmeli veya başka bir şekilde seçebilmem gerekiyor. Saygılarımla.

Tam aradığım gibi bir grafik olmuş teşekkürler, ama alttaki linkteki dosta boş görünüyor sadece soru var

İdris Bey tabloyu kendi verilerime entegre etmeye çalıştığımda şöyle bir sorunla karşılaştım;
Bende bir ürün farklı tarihlerde üretilmiş ama bu veriler alt alta duruyor. Yani örnekte de göstermiş olduğum gibi alt alta sıralı. Yolladığınız tabloda A ürününü seçtiğimde alt alta duran verilerden A ürününü ve o satırdaki üretim miktarını ve tarihini getirmesini nasıl sağlayabilirim?

Buradakiyle aynı şekilde İdris Bey 3. Cevabimdaki. Orada görüldüğü gibi alt alta veriler duruyor. A ürününü seçtiğimde oradaki A ürününe ait verileri çekip grafikte göstermem gerekiyor.

Örnek olarak paylaştığım fotoğraftaki gibi bir grafik ancak bu grafik her ürün için ayrı olarak seçebilmeliyim. Mesela görünen Kategoriler kısmından A ürününü seçicem ve onun grafiği gelmeli veya başka bir şekilde seçebilmem gerekiyor. Saygılarımla.

Geri