• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Unlu mamüller için excell formül

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba unlu mamüller için excelden formüllü günlük satış için form hazırlamak istiyorum tezgahtarlara verilen günlük ürün ve gün sonunda bayat kalan ürünleri hesaplamak için 50 ila 60 tezgahtar olarak ayarlamak istiyoruz nasıl yapa bilirz yardımcı olurmusunuz acaba ?

Syn. Muco İlk Başta Excelde İstediğiniz verlerle ilgii bir tablo yapmalısınız. Örn. A1 Hücresi Tarih B1 Hücresi Ünvan C3 giren un gibi

ama bunu formülleme ile nasıl yapıcam yani tezgahtarın birine bu gün ürün verdik yarında verceğiz bunu günlük nasıl göre biliriz ?

Yapacağın Şu Tarih-Tezgaha Adı-Verilen Kg-Çıkan Kg İşte Böle liste başlıklarını yazacan ltınada bu verilerden ne istiyorsan onu yazacan formülleri ben yada forumdaki diğer arkadaşlar halledecek

arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız olduğum için giremedim. benim yapmak istediğim şu şimdi bu fırınınız olduğunu düşünün ve fırının sokaklarda büfesi var yaklaşık 100 büfe kadar ve bu büfelere günlük ürün veriliyor her büfecinin günlük aldığı ürünü vede akşam elinde kaldığı ürünü sonrasında getirdiği bozuk ve kağıt paraları günlük olarak kayıt etmek bu şekilde form hazırlamak istiyorum. mesela : büfeci mehmet veli bu gün ne verilmiş ne satmış ne getirmiş bu şekilde : ay sonunda da her büfecinin ayrı dökümanına bakmak istiyorum. bu şekilde arkadaşlar

Kullandığım bir proğramı unlu mamül için uyarlamaya çalıştım. İşine yararsa geliştirirsin

saygılar

Ekli dosyalar

Geri