• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ufak bir muhasebe programı

Excel Vers. ve Dili
excel 365
Office 365
örnek dosyaya ekledim ve dosya içerisinde açıklamalar mevcut

yapmak istediğim özetle şu; ilk sayfaya el ile girdiğim verileri diğer sayfalara düzenli bir şekilde otomatik olarak girmek.

bu kadar kısa ve net. dosya içerisinde bazı örnekleri el ile yazdım, bu örneklere bakarak ne yapmak istediğimi anlayabilirsiniz.

bunu bir makro yardımı her veri girişinde otomatik olarak çalıştırmak istiyorum.

bu konuda bana yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. sormak istediğiniz bilgilere ve sorulara açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Forumdaki özet tablo konularını incelemenizi öneririm. Bir kere nasıl yapıldığını kavradıktan sonra kolaylıkla kendiniz tablolarınızı tasarlayabilirsiniz.

Slm,

çok fazla konu var, nerede arayacağımı tam olarak bilemiyorum. prof bi excell kullanıcısı değilim. yapmak istediğim çok kolay biliyorum. ama en azından hangi formül/makroya bakmam gerektiğini söyleyebilirseniz ona yöneleyim

Formül ile yapılmış bir çözüm ilginizi çekerse ekteki dosyayı inceleyin.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bedri Bey,

-kartlar sayfası çok güzel olmuş ellerinize sağlık tam anlamıyla istediğim gibi
-ürünler sayfasında anlatmak istediğim ise; diagram sayfasında bulunan ürünlerin ismi zaman zaman iki veya daha çok kez geçebiliyor. bu ürünler "ürünler sayfasında" tek isim altında toplam miktarları ile belirtilmeli, örnek vermek gerekirse; diagram sayfasında ayrı zamanlarda alınmış balküpü şeker miktarı ürünler sayfasında yine balküpü adı altında toplam olarak yazılmalı,
-piramit sayfası tam istediğim gibi hatta fazlasıyla iyi olmuş
diğer sayfalarda tam anlamıyla iş görür durumdalar.

ellerinize sağlık, bedri bey Allah c.c. razı olsun

Bedri Bey,

-kartlar sayfası çok güzel olmuş ellerinize sağlık tam anlamıyla istediğim gibi
-ürünler sayfasında anlatmak istediğim ise; diagram sayfasında bulunan ürünlerin ismi zaman zaman iki veya daha çok kez geçebiliyor. bu ürünler "ürünler sayfasında" tek isim altında toplam miktarları ile belirtilmeli, örnek vermek gerekirse; diagram sayfasında ayrı zamanlarda alınmış balküpü şeker miktarı ürünler sayfasında yine balküpü adı altında toplam olarak yazılmalı,
-piramit sayfası tam istediğim gibi hatta fazlasıyla iyi olmuş
diğer sayfalarda tam anlamıyla iş görür durumdalar.

ellerinize sağlık, bedri bey Allah c.c. razı olsun

Ürünler sayfasından Tarih sütununu kaldırıp, yukarıda yazdığınız şekilde düzenleyip, üstteki mesajın ekini güncelledim tekrar indirip kontrol edebilirsiniz.

Kolay Gelsin

bana mal gırıs çıkış kdvlı ürün kodlu ufak bi muhasebe rogramı lazmda yardımcı olurmusunuz

Geri