Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
az önce forumda type mismatch 13 hatası şeklindeki sorumu cevaplandırrak sorunumu çözdünüz.tşk.aynı dosyada yer alan bir konu üzerinde fikirlerinize danışmak istiyorum.
option butondan "ortalaması 1 olanları " seçip listelediğimizde 1.dönem notlarına göre listeleten kodlar yazmıştım.fakat 2. dönem ve yıl sonu ortalamalarıda var.bir combobox ta 1d 2d yıl sonu şeklinde seçenek koysam ve hangi dönemi seçerse onun ortalamasını listelese diyorum.ama o zaman kodlar bayağı uzayacak.en azından benim excel bilgilerimle.kısa bir biçimde halledebilirmiyiz. kodlar aşağıda sadece option button 1 seçili olduğu zaman çalışanlar.1.satırdaki
If OptionButton1.Value = True ifadesinin yanına and combobox1.text=1d eklesem 1.dönemi bulur.aynı kodların hepsini tekrar yazıp 2d ve yıl sonu içindemi yazacağım teşekkürler.
Private Sub CommandButton3_Click()
If OptionButton1.Value = True Then
Range("B4:V90").Select
Selection.ClearContents
Range("B4").Select
Dim x, y, z, i As Integer
x = WorksheetFunction.CountA(Sheets("liste").[B1:B1000])
For y = 4 To x
z = 4
While Sayfa1.Cells(z, 2) <> ""
z = z + 1
Wend
For i = 2 To 22
If Sayfa2.Cells(y, 11) < 24.5 Then
Sayfa1.Cells(z, i) = Sayfa2.Cells(y, i)
End If
Next i
Next y
End If
Cells.EntireColumn.AutoFit
Cells.EntireRow.AutoFit
Range("B4:v90").Select
Selection.Sort Key1:=Range("K4"), Order1:=xlDescending, Key2:=Range("C4") _
, Order2:=xlAscending, Header:=xlGuess, OrderCustom:=1, MatchCase:= _
False, Orientation:=xlTopToBottom, DataOption1:=xlSortNormal, DataOption2 _
:=xlSortNormal
Range("B4").Selec
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.